NÅR DU KJENNER PÅ SAVNET

Ny dag, nye muligheter. Det er mandag og jeg har valgt en dag i joggedress, ustelt hår og jobbe på den måten. Alt er bra, men du kjenner suget, suget i magen. Du kjenner et sug som føles noe ubehagelig. Et sug som gjør deg tankefull. Og du kjenner at du faktisk savner noen. Kjenner jeg ekstra godt etter, så er dette suget et lite savn. 

Mange tenker at savn er en trist følelse, og jeg kan tildels være enig. Å savne noen er litt trist. Samtidig så er det slik at man også kan snu det. Savn kan også være bra og ikke minst godt. Det kan også føles godt å savne noen, for savn er noen ganger også sunt. 


Idag savner jeg barna mine litt ekstra, men jeg vet også at når de neste gang er her vil jeg være fullstendig oppladet og fokusert på å gi de mest mulig av min tid. Jeg fokuserer på å være 100% tilstedeværende for de, når de er hos meg. Akkurat det føles godt. Minstemann er en skikkelig kosegutt, så jeg gleder meg til å sitte i sofaen med han i armkroken min. Nusse litt på han, og stryke han på ryggen. Så er det den store jenta mi, som jeg nå må tvinge til å kose med meg. Men hun smiler likevel fra øre til øre. Hun turner hele tiden og har alltid ekstremt mye på hjertet. Her går praten på inn og utpust. Minstemann stiller spørsmål, så jeg noen ganger blir temmelig oppgitt. Men det er slik det er å være mamma. Man blir noen ganger sliten, men når man tenker over det så er det som er sjarmen ved disse barna. De er fulle av energi og glede og der er det noe vi voksne har å lære. De lever livet her og nå, noe jeg har lært veldig av de å gjøre selv. Vi voksne har så mye vi kan lære av våre barn. De har glimtet i øyet som vi bør lære oss å få, og en barnslig sjarm som sjarmerer alle og som smelter iallefall mitt hjerte. 

Jeg gleder meg vanvittig til å kose med de herlige diamantene mine snart igjen. 


Mamma elsker dere ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge