NÅR DET ER FEST

Hei!

Når det er fest er det så utrolig lettvint å ordne det til. Vi kjøpte oss et nytt spisebord for en god del måneder siden. Det er ganske likt det fra Riviera Maison, men det er ikke fra det merket. Det som er så kjekt med dette bordet er at man kan gjøre det lenger med ileggsplater. Da har vi plutselig plass til så mange flere rundt bordet. Utrolig kjekt, med tanke på at man ofte kan være mange til bords når det er fest, bursdager og middagsselskaper med flere av venner og familie.   Stolene er også utrolig behagelige å sitte i, så man trenger ikke å tenke på å få tresmak i r…. Jeg synes ofte det kan bli et slit å sitte mange timer rundt et spisebord, når stolene er harde. Jeg kjenner det iallefall godt i halebenet etterpå. Med disse stolene trenger man ikke å tenke på det, siden de gir god støtte i ryggen og er myke å sitte på. Jeg er kjempe fornøyd med spisestuen nå, og den er perfekt for lange, hyggelige kvelder med god mat, drikke og hyggelig selskap.

Men det planlegges forandringer i huset. Vi har trøbbel med å finne ro i det. Så det er stadig småting som er under forandring. Jeg ser for meg en glamstil, som er blandet med klassisk og moderne/litt minimalistisk.

Dette bildet ble tatt under bursdagen til lillegutt som ble fire år. Noen ganger synes jeg vi har et for stort hus, men med slike selskaper med voksne og barn på over tjue stykker, er jeg veldig glad for størrelsen på huset.

Jeg er i interiørmodus igjen, så jeg håper dere vil følge meg videre og se forandringene. Nå skal jeg straks handle inn masse godt til helgen og påskeferien. Solen skinner høyt og himmelen er blå. Kan det bli bedre ?

Ha en strålende fredag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge