Nabohuset på hodet

Hei dere ! 

Idag er begge barna hjemme, og hva er vel bedre enn å dra på besøk da ? Vi reiste bort til naboen, som bor rett ved siden av oss. Man trenger ikke nødvendigvis å dra så langt alltid, og det er det som er så passelig for oss. 
Når vi kom inn var det bare å sette huset helt på hodet gitt.
Med en så stor rotekopp som Lillebror, så er det ikke annet å forvente. 
Akkurat nå er vi hjemme igjen, og Lillebror har lagt seg. Jeg skal lage middagsplan for kommende uke, og vi skal snart gjøre oss klare til å ta ukeshandelen. Her går det fortsatt i Grete Roede, så alt må planlegges godt, og handles inn etter det. Jeg er fortsatt ordentlig strikt når det gjelder det kostholdet, og jeg har bedt Gubben være flink til å hjelpe å motivere meg. 
 Godt at Gubben kommer hjem tidligere idag, så han kan være med på ukeshandligen. For ellers så er det ikke å anbefale å reise alene med et barn på snart 1 år og et barn på 4. Det har jeg nemlig prøvd noen ganger, og blitt like svett hver gang. Hihi! 
Men alt går altså. Ingenting er umulig med den riktige holdningen. 
Vesla og jeg har samme klær på idag, fra Mycinnamongirl. Kanskje jeg skal få tatt et bilde, og vise dere? En ting er sikkert, og det er at jeg har veldig lyst på kamerastativ nå. Veldig vanskelig å få tatt bilder av oss, når ingen andre er tilstede. 
Noen som har et kamerastativ å anbefale kanskje ? 
Uansett, så er det fredag idag. Dere har kanskje fått med dere at det er min ultimate favorittdag ? Rent og ryddig hus, solen står og varmer og alt er bare velstand. Kan det bli bedre ? Neppe!
Ha en fabelaktig fredag dere ! 

3 Comments:

 1. Jeg drømmer også om kamerastativ. Drømmer om nytt kamera også forresten. He He. Fredager er deilige ja. Er nok min favorittdag også!

 2. prøv å dra på ukeshandling med 3 gutter på 2,6 og 10 og en urolig mann:p Da blir man svett da:p

 3. Hei høpp!

  Så koselig:)Rot må en bare regne med..hat to rotekopper her også:)
  Flink med kosten er du,og ukesplan og handling en gang i uken super
  flink:)
  jeg har kamera stativ kjøpt på Elkjøp veldig fornøyd med det.Snakk med
  Siv hun ordnet venne rabatt tror jeg ga 300-400 kr for det,og det hadde
  kostet 700 kr:)Veldig greit når en bruker zoom linse får da står kamera
  stille,og bildene blir bedre.

  Nyt helgen søte nabo:)

  klem Linda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge