myCinnamonGirl

Hei dere ! 

Helt nydelig med fredag igjen, for da har vi alle fri og kan være sammen. Huset er helt rent og pent og ryddig, noe som gjør at jeg er i godt humør til tross for stor mangel på søvn. Dessuten så elsker jeg fredager, min favorittdag. 
Jeg tenkte å tipse dere om noen knallgode klær, nemlig klærne fra merket myCinnamonGirl. Klærne er unike ved at de er romantiske, nostalgiske, nydelige, er av god kvalitet og at de er lekevennlige. 
Vesla har forskjellige plagg fra myCinnamonGirl, og de er like fine vask etter vask. Hun kan være like aktiv som hun pleier, i og med at de er gode å bevege seg i. Klærne er myke og Vesla holdes god og varm. 
Man finner ofte søte detaljer som hjerter, stjerner, blonder, knapper og lignende på klærne. Detaljer på klær er viktig, og kan gjøre plagget helt spesielt. 
At barna liker klærne såvel som foreldrene er minst like viktig, og det er uten tvil at Vesla liker å gå med klær fra myCinnamongirl.
Dette er behagelige, gode, myke, fine klær av god kvalitet. Det er mye bedre å invistere en litt større sum i noen klær som faktisk varer vask etter vask, enn å bruke en liten sum på klær som fort blir stygge.
Klærne finner du på nettsiden mycinnamongirl.no . De har forresten også en damekolleksjon og guttekolleksjon. 
Dette innlegget er ikke sponset, hvis noen skulle tro det. 
Hva synes du om klærne ? 

5 Comments:

 1. De er nydelige. Har lyst til å kjøpe selv, men et allerede overfylt klesskap til vesla, sier at jeg bør roe ned litt på klesinnkjøp til henne.. hehe..

 2. Nydelige klær er det! Så skjønn hun er 🙂
  Ønsker dere en finfin fredagskveld..
  Klem

 3. Elsker klærne fra My cinnamon..Har badekåpe derfra til gutten min, supersøt!
  God helg, klem!

 4. Klærne derfra er nydelige.
  Vesla her har en genser derfra.
  Ikke umulig det blir fler.

  Fin helg til deg!
  – AC

 5. Så nydelige klær, fin vesla ble da:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge