MUSIKKLISTE 

Hei! Det er mulig jeg er kjip i musikkverden, men jeg elsker alt som berører hjertet mitt, tristheten i meg, gleden i meg, latteren i meg, energien i meg eller sløvheten i meg. Det er et følelsesspekter på en skala fra 1 – 1000 i meg, og jeg tror og mener at det er det i de fleste mennesker. Men for meg er det musikken, i alle fasonger. Fra klassisk til rap, fra gammel til ny, fra sukkersøtt til sint, alt ettersom hva som berører meg. 
Jeg har en liste jeg lytter etter, som får meg i en spesiell mood eller gir meg minner. En liste jeg har laget selv på Spotify med inspo fra andre lister. Den berører hjertet mitt og mine indre tanker og følelser. Ihvertfall noen av sangene. For jeg hører som regel på to sanger hele tiden. Haha. Altså to sanger jeg liker der og da, eventuelt en sang. Jeg er litt kjedelig der, akkurat som med pålegg. Får jeg oppheng i et pålegg, og da er det bare det pålegget det går i, og ingenting annet. 
Jeg elsker musikk, og jeg kunne aldri levd uten. Går det perioder jeg ikke hører på musikk, betyr det at jeg ikke er meg selv. Musikk er stor del av meg.

Akkurat nå hører jeg mye på den spillelisten her. Ta gjerne å følg meg på Spotify på denne listen: https://open.spotify.com/user/mrseva/playlist/2dQkea0NiUMEDTTawvTQuj


Ha en strålende lørdag dere, med musikk ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge