Morgenstund i villa Tryllestøv

God morgen ! 
Så er vi back in business igjen. Ny uke, nye muligheter. 
Det er nydelig at vi går mot lysere tider, men det er ikke så nydelig når barna tror det er midt på dagen før fuglene i det hele tatt har begynt å kvitre. Jeg er stuptrøtt idag, Lillebror har vært våken flere ganger i natt, og i det Lillebror sovnet i dag til morgenen, våknet selvfølgelig Vesla. Du vet du er en småbarnsmor når du går sovende igjennom dagen, som en zombie. ZZzzzzz..

Da er ingenting bedre enn en god og sterk kaffekopp på morgenen, 
som jeg virkelig nyter akkurat nå. Vesla og Lillebror har latt meg få lov til å sitte å nyte koppen min litt, foran pcen her. 
Vesla og Lillebror har massevis av energi, så her er det fullt av liv. 
Vesla har allerede rukket å finne frem prinsesseantrekket hennes, og Lillebror trasker rundt her og roter verre enn verst. 
Vesla er veldig opptatt av å bære, styre og ordne med Lillebror. Heldigvis synes han det er greit, men hvis det ikke er greit klarer han virkelig å si ifra selv også, med både hyling og sinne. Det her er en temperamentsfull gutt som ikke er redd for noen. 
Nå er kaffekoppen min tom, så nå får jeg nesten gå å holde barna med selskap. 
Ha en flott mandag dere

4 Comments:

  1. så ut til å være en herlig morgen ! 🙂

  2. Skjønne barn:) Uff, ja er slitsomt med lite søvn og tidlige morgener. Skjønner ikke hvor disse mså henter all den energien fra. Datteren min er som en duracelkanin hele dagen. Er helt ferig når hun legger seg om kvelden jeg, hehe:)

  3. Hehe! Får håpe den sterke kaffen gjorde så du våknet litt! 🙂 Ønsker dere en fin dag 🙂

  4. Herlig. kos dere og ha en fin dag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge