Morgenstress og et lite tips

God dag! 

Vesla er avgårde i barnehagen, og Lillebror ligger oppe å sover litt. Puh, det merkes godt at man har gått fra et barn til to. Spesielt på morgenen, når vi alle tre må stelles. 
Lillebror synes ingenting om at mamma’n må stelle seg, hjelpe storesøster, og i tillegg smøre frokost. Det blir til at han hyler for fullt, til han blir rød i ansiktet og noen tårer triller nedover kinnene. 
Jeg blir helt stresset, og tar han opp og trøster han. Legger han ned igjen når han roer seg og da hyler han igjen så høyt han bare kan. 


Vesla prøvde å roe Lillebror idag, siden han gråt og gråt mens jeg smurte mat. Det funket. På bildet er hun helt konsentrert med å riste i stolen hans. Godt man har en storesøster som kan hjelpe til. 
Et lite tips mens jeg er i gang. 
Kremmerhuset har fine melaminkopper og tallerkener til litt rimeligere priser enn Rice sine. Det som står på bordet er fra Kremmerhuset, og jeg liker veldig godt fargene og de firkantede tallerkenene. 
Nå må jeg få gjort noe mens Lillebror sover. Jeg er egentlig trøtt som en strømpe, men jeg har lyst å få litt ut av dagen også. Jeg er vel egentlig litt dum som ikke legger meg, mens jeg først har sjansen. Jeg får ta det igjen imorgen. 

16 Comments:

 1. For noen sjarmtroll du har <3 :) Smelter !
  Godt med flink storesøster, både for mor og baby;)
  Kjempe fine tallerkener og kopper 🙂

  Ja det er ikkje bare bare å legge seg når de små sover.. Som du sier, vil jo få noe utav dagen. Er og veldig dårlig til å sove når ho sover.. Burde blitt flinkere, for eg føler meg som en zombie:P

  Ha en fin dag !
  Klem

  • Hihi,takk! Og det samme har jo du, kjære deg 🙂
   Ja, det er nettopp det. Føler av og til det er så dumt å sove vekk halve dagen, men samtidig føles det jo veldig godt..

   Ha en fin dag til deg også !

 2. Huff,DEN biten jeg ser som en utfordring også.
  Morgenen i huset her når lillesøster blir født,og en storesøster som skal avgårde til skolen :p

  Herlig den serien fra Kremmerhuset ja,kikket på den selv! Ønsker meg 🙂
  Syns du burdte ta deg en lur jeg,alt som må gjøres venter på deg alikevel 😉

 3. Hi hi..Er litt enig i ordtaket som sier..En er som ingen og to er som ti )))godt han har ei flink storesøster som passer på han.
  Pass nå godt på deg selv og sov når du kan.Nok hviler er som du vet viktig for både kropp og sjel
  )JA,jeg vet jeg maser hihi)

  Her i huset er det altfor stille…Er ikke vant med å være hjemme på denne tiden.Er sykemeldt pga pappas død.Begynner igjen etter begravelsen som skal være neste tirsdag den 22 mai.

  Kos dæ masse med di søte små.og selvfølgelig med gubben din,men det vet jeg at du gjør.
  Klem Bjørg.

 4. Huff. Hylende barn er slettes ikke gøy. Her i huset har Cornelis hatt to våkenetter på rad. Så jeg er rimelig kjørt kan du si.

 5. Kjempegreit å putte babyen i et bæresjal eller -sele mens man løper litt hit og dit om morgenen. Babyen roer seg som regel fort inntil mamman sin og man har hendene frie til andre ting. Tips:)

 6. Kjenner meg igjenn i den hveragen der ja.. 😛
  Kjempefine kopper og fat! 🙂

 7. Så flink storesøster er som prøver å hjelpe 🙂 Ser det for meg det du beskriver. Å har det litt bedre enn deg akkurat det *bank i bordet* så er takknemlig for at jeg har fått en rolig baby *bank i bordet – skal ikke skrøyde for mye for da snur det hehe..*
  En liten med meninger har du fått. Å det er jo ganske så positivt det 🙂 du sko fått i deg søvn når du fikk tid til det. Søvn hjelper 🙂 ikke tenk på hvordan det ser ut. Man trenger hvile. Det er viktig for mor, for å kunne fungere. 🙂 Ikke få dårlig samvittighet for å unne deg søvn. Men vet det er ikke like lett. JEg selv har vært lenge oppe i natt med ei som var tett i nesen. Burde lagt meg. Men gjør det ikke. Så treger jeg når ettermiddagen kommer. For daa er jeg alltid trøtt.

  • Godt vi mødre forstår hverandre da. Må si jeg angrer litt på at jeg ikke la meg. Jeg MÅ være flinkere imorgen. Det burde du også være. Flinkere til å ta en hvil når du kan.

 8. Hei,kjenner med såååå godt igjen..Akkurat sånn har vi det om morgenen også….Veslejenta mi er født 7 mars,også hat jeg en 3 åring::))Litt godt å se at flere har det sånn også:)hehe::))Liker bloggen din sååå godt altså

  • Hehe.. Så godt å høre at det ikke bare er oss som har det slik. Det er virkelig hektisk her, og jeg merker jeg blir helt svett i pannen av det morgenstresset. Ååå, tusen takk , Elin 🙂

 9. Sånn er det her om morgenene også, helt kaos hehe 😉
  Og verre blir det jo mer mobil lillville blir;)
  Var lett når jeg kunne plassere han i vippestolen på badet når eg dusjet.
  Nå sliter jeg litt med det…må spenne han fast i vogna
  (vi har vogna på badet siden vi har verandadør der hehe), ellers må han være i lekegrinda på stua, og det er ikke like poppis å være der når han ikke ser meg :p

  Kjekt med de askjettene, de var fine:)
  Kanskje jeg skulle bytta ut de vi har fra Ikea med sånne…hm.

  • Hehe.. HJEEELP! Jeg som håpet det her bare kunne bli bedre. Får håpe jeg da kan plassere han i lekegrinda, og la han kose seg der mens mor og Vesla skal jåle seg litt etterhvert som ha blir større 🙂

   Ja, det er akkurat det jeg holder på med nå. Bytte ut de Ikeatallerkenene og koppene med melamin. SÅ mye finere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge