Mitt rosa og hvite strikkeprosjekt er ferdig

Hallo ! 

Så var det rosa og hvite strikkeprosjektet ferdig. Vesla ønsket seg et rosa skjerf, og det fikk hun. Dog med hvite striper. Det var helt i orden for henne, og hun var kjempestolt når jeg var ferdig med det. Må jo si jeg selv var litt stolt, siden jeg ikke har noe kunnskap om strikkepinner, håndarbeid og den slags. 

Men nå hjelper det seg. Etter en helg med Svigermor har jeg fått masse basiskunnskap på plass. Herlig! Og så gøy det er! Så nå er jeg endelig i gang med min Skappelgenser også. Det er jo så moro å strikke. 
I tillegg har jeg kjempe lyst til å strikke en mini-Skappel genser til Vesla. Men er det noen oppskrift på en genser i størrelse 4 – 5 år ? Den som er på Maria Skappel sin side er på 2 – 3 år. Det blir litt lite. 

6 Comments:

  1. Så fint det ble 🙂 Flink du ..

  2. Hmm, ser ikkje korleis den e laga. Imponert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge