Mitt nyeste kupp ; Kitchen Aid

Hei hallo ! 

Her er vi i full gang med en ny hverdag, hvor jeg er litt i jobb, og Mannen er litt hjemme i pappapermisjon. Vi har for lengst sagt adjø til den flotte, fine, varme sommeren vi har hatt.

Åh, som vi har kost oss.

Se blant annet på bildet under : IMG_1001

Bildet er fra en spekemataften vi hadde, sammen med et vennepar som bor i USA. Var bare så koselig. IMG_1004

Venninnen min var så herlig at hun til og med kom med en gave fra Chanel. Verdens snilleste!

Vi har mange fine minner fra denne sommeren her, og de er godt lagret i minnet.

Dere lurer kanskje på hvordan den nye hverdagen er for oss? Den er absolutt omveltende. Det er en god stund siden sist jeg var ute i jobb, men nå var det endelig på tide å komme tilbake. Det har vært veldig godt, men jeg kjenner at jeg hver dag etter jobb trenger ro og fred på sofaen. Det er nok bare en overgang som kommer til å gå  over etterhvert. Jeg må nok bare bli vant til det. Det er uansett så utrolig koselig å se kollegaer igjen, og være til nytte et annet sted enn bare her i hjemmet. Det er rett og slett godt og sunt.

IMG_1020

Så må jeg bare vise dere mitt nyeste kupp! Oh yes, en kitchen aid. Det er jo mercedenes kjøkkenmaskin. Så utrolig fin, og SÅ utrolig god å bruke. I love it! Har lenge ønsket meg den, og så kom jeg over et tilbud jeg ikke kunne la gå til spille. Så endelig er den min! Jeg fikk solgt den gamle jeg hadde til en god pris også, så dette var en vinn,vinn situasjon, om jeg kan kalle det det. Den er utrolig stillegående, og man bare merker hvor god kvalitet den er i. Hoh, jeg er forelsket i en kjøkkenmaskin. Hvis de er mulig ? Haha! Sånn er det å være husmor.

Nå er vi ute i august, og Vesla skal ha femårsdag snart. Jeg har invitert inn til bursdag, og har kjøpt inn litt smått her og der. Jeg skal få vist dere det senere.

Ellers er det fredag, min favorittdag! Så kos dere masse, for det skal vi!

Klem!

One Comment:

  1. Så heldig som har fått deg kjøkkenmaskinen.Den er dritstilig,men ble overrasket at den ikke er rosa ))))))Jeg har blenderen,og er kjempefornøyd med den.
    Ha ei god helg )))
    Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge