Mitt nye mammasmykke

God kveld dere ! 

Her i huset opplever vi litt kjipe dager. Lillebror har blitt syk , nok engang. Nå er det halsen og høy feber. Vi fikk mistanker om halsvondt, siden han nektet å spise mat, og siklet masse , masse. Så vi reiste til legen, og der så hun åpne sår bakerst i ganen og i halsen. Stakkars lillegutt. Vi tok halsprøver, og crp. Heldigvis var det ikke streptokker, og kun en virusinfeksjon, så vi måtte rett og slett ta tiden til hjelp. Det har vi også gjort nå. Utrolig slitsomt, og forferdelig vondt å se lille gutten vår lide med fæle sår i halsen. Men idag ser vi endelig litt bedring!

IMG_0865

Ikke noe særlig med feber lenger, men han er fortsatt puslete og spiser veldig, veldig lite. Vi ser han har blitt mye tynnere, for han hadde ikke så veldig mye å gå på fra før av. Gleder meg bare SÅ til han blir bra igjen. Da får vi sende han til seters, og gjøre han fet. Hihi!

Ellers så har jeg noe jeg må vise dere, nemlig mitt nye stolte skrytesmykke. Et smykke med barna våre sine navn på seg. Åh, jeg elsker det! IMG_0902

Nå kan jeg bære navnene til barna våre stolt rundt halsen. Synes smykket i seg selv også er veldig , veldig fint. Det er i sterling sølv.

IMG_0898

Jeg har fått mange spørsmål på instagram om hvor jeg har kjøpt det, og det er kjøpt på Etsy.com, og direktelink finner du HER.

Forresten, husk å legge meg til på instagram. Der heter jeg @divamammano. Jeg har også fått konto på bloglovin, så klikk HER for å følge med på bloglovin. Lik også min side på Facebook HER. 

Nå har jeg tusen ting å gjøre, før jeg skal hvile hjerne og kropp .

Ha en fin kveld og natt dere !

10 Comments:

  1. Så fint smykke 🙂 Måtte du betale toll og moms på det, siden verdien er over 200 kr?

  2. Så dette bildet på instagramen din og lurte jo veldig på hvor det var fra. Utrolig skjønt altså! Har fulgt deg på instagram en stund, men dette er første gang jeg er innom bloggen din 🙂 Hihi!

    God bedring til lillegutt! Utrolig kjedelig når de små er syke 🙁

  3. God bedribg til søte prinsen ♥ Dakar…..
    Ha,det smykket bestillte jeg før helgen. Hvor lang leveringstid var det? Så kjempe flott ut i virkeligheten og,gleder meg til å få mitt 🙂

  4. Hei:) hvor er stjerne heldressen til lillegutt fra? Var kjempe søt! #stjernedilla

  5. Nydelig smykke! Så vakre navn barna dine har 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge