Mine strikkeprosjekter

Hei dere ! 

Nå kan jeg endelig si at teppet jeg har brukt fire år på er 110% ferdig. Haha. Det har vært ferdig strikket en stund, men Svigemor har vært så snill å lage en fin avslutning på det med en enkel heklekant. Jeg kan ikke hekle (enda), så det var så snilt at hun ville gjøre det for meg.

Det var jo meningen Vesla skulle bruke teppet i vogna, men nå er hun over fire år, og bruker ikke vogn lenger. Snakk om å være en treg strikker. Men så gøy det er når du endelig får det til, og endelig kan avslutte et strikkeprosjekt da.

Så var det Skappelgenseren min som jeg aldri blir ferdig med. Huff, jeg tror rett og slett ikke strikking er noe for meg, for med engang jeg gjør en feil, så mister jeg alt av mot. Jeg klarte å gjøre en grov feil, og dro ut omtrent alt jeg hadde strikket, deretter har det bare blitt liggende i flere måneder. Heldigvis kom svigermor som en reddende engel, og hjalp meg i gang igjen.

Så nå er jeg på bakstykke på genseren. Framstykket er så og si ferdig. Strikkeånden er på plass igjen, så får vi bare håpe den ikke forsvinner så raskt igjen. 
Puuh, blir litt oppgitt over meg selv. 

7 Comments:

  1. Flink du har vært! Ikke alt skal ta korest mulig tid her i verden 🙂 Og man skal ikke ta det som noe nederlag om man ikke blir ferdig fort nok… 🙂 Hilsen Marit Korneliussen

  2. Hehe, jeg kjenner meg igjen! Har 2-3 strikkeprosjekter, som nå er stuvet inn i et skap, som er halvferdige 😛 Mulig strikkeånden kommer over meg igjen. Kanskje til høsten 😛

  3. hihi, ingenting slår følelsen av å gjøre ferdig et strikkeprosjekt. Syns du er flink jeg. Teppet ble knallfint, og det er jeg sikker på at skappelgenseren blir også 😉 KLem.

  4. Det ble jo kjempefint da 🙂 Hærlig å bli ferdig 🙂 Du kommer til å elske genseren, den er supergod 🙂

  5. Teppet ble flott – fine farger! Selv ble min skappelgenser til vest! Orker ikke så varm genser…. Veldig fornøyd med det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge