Mine drømmefliser i granitt

Granittfliser er fantastisk flott!
Jeg har vært forelsket i det siden jeg for første gang for mange år siden gikk på flyplassen i Amsterdam. Der har de flotte, glitrende og glatte granittfliser. Husker jeg sa til pappa at jeg engang ville ha slike fliser når jeg får mitt eget reir. Nå har jeg et rottereir sammen med rottesjefen ( mannen min), men vi skal jo bygge et annet. Så dermed så har vi diskutert det å ha granittfliser på hovedbadet i huset. Rottesjefen synes selvsagt også at disse flisene er flotte, men vi er veldig usikre når det gjelder hva vi bør gå for.  Prisen du ser på bildet er jo uaktuell for oss. Jeg har kommet over noen mye billigere granittfliser.

Det jeg er redd for er at man må vaske badet hver eneste dag med fliser som dette. Derfor så ønsker jeg å høre erfaringer, meninger og synsing om disse flisene fra dere. 


4 Comments:

 1. Jeg også liker granitt veldig godt! Vi vurderte en stund benkeplate i granitt, den hadde vært megasolid – men endte opp med laminat pga prisen.
  Gratulerer med ny blogg forresten! Fint layout og greier, gøy med litt variasjon. Eneste minuset er kanskje den rosa teksten som jeg syntes var litt anstrengende å lese, hehe, hvis jeg får lov å være litt ærlig.. (kan hende det bare er meg og da..) Men ellers ser det bra ut 🙂
  Har lagt deg til som følger :=)

 2. Så gøy du fortsetter med bloggingen!
  Jeg har sett noen lignende på Bauhaus! Ta en titt da vel!!
  Det er ialefal råekkert!! Jeg ønsker meg også, hihi…

 3. Jeg har ikke hatt noe erfaring med disse flisene. lekkre er de uansett:)

  Lykke til med ny blogg og den nye bloggstilen!

 4. man må vaske vær dag med sort granitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge