Min webshop og opptil 70% i avslag

//adlinks

Hei dere !

Husker dere at jeg viste frem min lille webshop hos Ellos.no ? Jeg er  så stolt! Synes den er så fin. Det beste av alt er at jeg har valgt ut alt som ligger under min kategori. Alt er ting jeg kunne tenke meg å kjøpe, eller som jeg har.

Her ser dere et lite utklipp av webshoppen min. Klikk på bildet for å se mer, og for å komme direkte inn.

 

Skjermbilde 2013-06-12 kl. 19.37.33

 

Akkurat nå sikler jeg på disse puffene her. Enten i rosa eller i beige. Jeg får liksom ikke bestemt meg.

Ellos Home Beige SkammelEllos Home Rosa (hvite ben) Skammel

De er jo så fine, og ikke så dyre heller. Du finner de HER. (adlink)

Akkurat nå kjører også Ellos et supersommersalg med opptil 70% i avslag på mange varer. På sommersalget kan du gjøre mange kupp. Her er noe av det jeg tenkte å klikke hjem.

Ellos Kids Lys turkisblå Sett i 3 deler

Et supersøtt tredelt sett som du finnerHER til kun 149,- (adlink)

Ellos Kids Mørk rosa Sett i 2 deler

Dette settet har faktisk Vesla fra før av, og jeg er SÅ fornøyd med det. Det er mykt, varmt og godt. Ikke minst er det nydelig å se på. Tenk at det er på salg til KUN 119,50,- LØP OG KJØP! Du finner det HER. (adlink)

Kavat Svart Kavat Sigge babystøvel av skinn, 19-24

Også måtte jeg nesten dåne når jeg fant disse sandalene med STJERNER på. KAVAT er virkelig et godt skomerke, og det har en fantastisk kvalitet i ekte skinn. Denne er nå på tilbud til 349,- . Du finner de HER. (adlink)

SOMMERSALGET FINNER DU HER.  (adlink)

HAPPY SHOPPING ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge