Min nye tekopp-kanne

God morgen ! 

Jeg tror jeg kan gi meg selv diagnosen insomnia. Jeg sover ingenting omtrent, og går trøtt og morgenkvalm hele morgenen. Jeg er supergretten, og har egentlig ingenting å gjøre blant andre mennesker på den tiden av døgnet. Morgener er så utrolig tunge nå, og jeg merker jeg ser veldig frem til å føde nå. Hehe. Idag er jeg 36 uker på vei, så fra og med neste uke og utover kan lillebror gjøre seg klar vel ? 

Nå har jeg også begynt å bli veldig sår i ribbeina, og igår sved det og dunket på den ene siden. Det husker jeg ikke at jeg hadde når jeg gikk gravid med Vesla, så jeg tror denne krabaten her blir en vill, sterk, robust liten sak. Det er ihvertfall godt det er tak i han. Det er vel et sunnhetstegn, er det ikke ? Idag skal jeg pakke litt mer i fødebagen også. Så den kan være mest mulig klar. 
I forrige uke var jeg på sushilunsj med nabojentene. Vi tok også turen innom en interiørbutikk som jeg aldri hadde vært i før. Det var faktisk veldig moro, i og med at det var masse salg der. Jeg kom jo over noe smånips som jeg alltid gjør. Jeg har en svakhet for søte småting og tang, dessverre. 
Denne tekopp-kannen som jeg kaller det falt jeg pladask for med en gang.
 Frist meg med pastellfarger og blomster, så er jeg solgt med en gang.
Ja, jeg er nok litt fjollete, og godt er det. Litt fjollete skal man være. 
Det settet kostet kun 40,- og da var det bare å hive seg over det med en gang. Her har man to kopper og en liten «kanne» over koppen. Er det ikke sukkersøtt ? 
Igår kveld drakk jeg sove- og beroligende teen min fra den, og storkoste meg bare ved synet av dette sukkersøte fjollete settet. Det skal ikke stort til for å glede meg. Hihi! 
Og hurra for at jeg er i uke 36 idag !!

7 Comments:

 1. hehe koselig må jo si at vist det kosta bare 40,- så var jo det ABSOLUTT verdt pengene, det var jo kjempe søtt! Godt det er lite som kan glede 🙂 Men ikke kjekt å gå rundt dårlig. Det tærrer mye på kroppen og hode. Å gleder meg skikkelig til jeg skal pakke fødebaggen. <3 Blir ett skritt nermere da når alt står klart.

  • Ja, det var jo det 🙂 Nei, det er grusomt slitsomt når man går så sliten som nå. Det tærer ordentlig på humøret, og jeg begynner å føle meg fanget i min egen kropp. Jeg prøver å holde hodet oppe, og tenke at det faktisk er verdt det. Helt klart !

 2. Huff, det er slitsomt å ikke få sove. Du får passe på å slappe masse
  av i alle fall <3

  Oi, det var litt av ett kupp 😉 Du er kjempeflink til å finne fine og
  rimelige ting. Blir som det i glad av fine ting :):) Fikk skikkelig
  sommerfølelse av det koselige og romantiske mønsteret på koppene
  /kannen.. =)

  Håper du får en fin onsdag. Klem

 3. Hurra for 36 uker vel overstått! Det nærmer seg nå:-) Syns det te-settet var utrolig søtt jeg. Hvilken interiørbutikk var dere i?

  sv: Koselig at du fortsatt vil følge med meg da:) Jeg liker bloggen din kjempegodt. Jeg leste faktisk bloggen din før når du var på blogg.no. Så falt jeg av lasset når du fikk eget domene. Helt til jeg plutselig gjennoppdaget den igjen. Var en periode jeg bare leste blogger på blogg.no, men det gjør jeg ikke nå lenger. Nå leser jeg litt av hvert over alt:-) Er utrolig mange som låser seg til blogg.no, noe jeg ikke skjønner. Har følt lenge at det er litt fjortis å ha bloggen min der, så det skal bli godt å flytte. Håper bare leserne følger med!

  • Vi var i Inn T Anne. Jeg har hørt masse om butikken, men aldri tatt meg tid til å gå inn der. Der var det jo så mye snertent, også var det mye som ikke var så dyrt og overpriset som det ofte kan være. Har du vært der før ? Åh, så koselig du er. JA, jeg var selv slik når jeg hadde blogg på blogg.no, at jeg ikke leste andre blogger enn de som var der. Ganske dumt egentlig, for det er utrolig mange kvalitetsblogger rundt omkring. Jeg er veldig glad for at jeg flyttet over hit, for nå føler jeg at bloggen min virkelig blir lest, enn at mange kommenterer kun for å få lesere. Leserne følger helt sikkert med, men jeg merket en sterk senkning av lesere i begynnelsen, og det tok en stund før det tok seg opp igjen.

 4. Det var rett og slett nydelig! Jeg elsker stilen 😀 Og ikke minst 40 kr!! ;D Herlig

 5. Kjempesøtt tesett 🙂 Faller for sånne søte ting jeg og 🙂

  Håper lille scoobadiveren din snart har lyst til å komme ut, har full forståelse at man er ganske klar for å få ut ungen etter 36 uker, hehe 🙂

  Ha en fin dag :O)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge