Min mandag

God kveld dere ! 

Dere skjønner sikkert at livet mitt er mer travelt nå enn det har vært tidligere. Derfor blir det ikke like god og ofte blogging. Igår satt jeg så og si hele dagen og ammet, så det var ikke stort annet jeg fikk gjort dessverre. Idag har det heldigvis vært litt bedre, men nå som kvelden nærmer seg vet jeg at han har lyst på mat hele tiden / ganske ofte. Til tider er det frustrerende, i og med at Vesla trenger sitt av oppmerksomhet og mamman sin også. Men jeg trøster meg selv med at det blir bedre, så da får jeg bare holde ut. Jeg er ihvertfall veldig glad for at jeg får til ammingen bedre denne gangen enn jeg gjorde forrige gang. 
Litt stor vippestol eller litt liten gutt ? 
Idag hadde Vesla fri fra barnehagen, og da blir det selvfølgelig late morgener. Begge gullungene i pysjamas. Lillebror fikk prøve vippestolen hans for første gang, og jeg er fullstendig klar over at han er for liten for den. Det var ihvertfall gøy å få prøvd den, og han kom fort ut av den igjen. Jeg liker veldig godt at denne stolen fra Baby Bjørn faktisk er i økologisk bomull. Go Baby Bjørn. 
Jeg klarte å lure til meg litt tid foran Macbooken for litt blogging og surfing, samt nyte en meget sterk kaffe. Koffein, min beste venn om dagen 
Ikke like bedagelig lenger ? 
Lillebror er fortsatt en bedagelig liten kar. Han sover mye, men kanskje ikke like mye som tidligere. Det blir ofte til at jeg sitter å ammer ganske store deler av dagen nå, og det har gjort at han har lagt på seg bra den siste tiden. Det er jeg veldig glad for, i og med at han har vært litt syk og veid under 2500 gram på det minste. Sist han ble veid var når helsesøster var her på besøk, og da veide han 2910 og det er kjempe bra. Nå håper jeg og satser på at han veier over 3000 gram. I løpet av uken reiser jeg på helsestasjonen for å se hvordan han har lagt på seg på en uke. 
En liten tur på shopping

Idag var vi en bitteliten tur på shopping. Jeg er ikke så glad i å ha han med ut på slike plasser enda, men av og til må man bare. Så jeg heiv både Vesla og Lillebror i bilen og fikk kommet oss ned til byen. Etter endel blod, svette og tårer klarte vi å fullføre det vi hadde kommet for å gjøre. Hehe, neida. Turen gikk kjempe fint, så lenge Vesla fikk lov å stå på «storesøsterbrettet» hennes på vogna. Lillebror bare sov, og jeg fikk vært innom apoteket, byttet noen plagg og lignende. 
Joha har så mye flott og sukkersøtt. 
Jeg har fått dilla på stjerner, og synes denne joggedressen var så søt. Den fikk vi i gave, men jeg måtte bytte den i en størrelse større. Den er også i 100% økologisk bomull fra Lindex.
Nå kjenner jeg virkelig at jeg er klar for senga, men jeg får prøve å holde ut noen timer til. Hoho!  
Ha en fin kveld videre dere ! 

5 Comments:

 1. Heisann:)
  Ja, det er slitsomt til tider å være småbarnsmamma – men du verden så berikende i tillegg. Må si jeg savner den tiden jeg…
  Herlige bilder av en skjønn lillebror og en skjønn storesøster.

  Kos dere masse masse masse videre, og ønsker dere alle en flott og berikende uke:)
  Klemmer Marianne

 2. Slitsomt, men helt fantastisk 🙂

 3. For noen herlige søsken 🙂 Likte dressen med stjerner, den var kjempefin, Lindex har mye fint til barn 🙂 Ha en fin uke videre 🙂

 4. Ja, hverdagen blir litt travlere med to søte små… Det merket jeg veldig da Emil kom til verden. Emma ble litt frustrert av all amminga mi stakkars. Heldigvis er vesla di såpass stor at man kan forklare henne litt. Emma var jo ikke 2 år engang da Emil ble født. Heldigvis er det bare for en liten periode, og det er noe man vet så alt for godt når man har barn fra før av! Da stresser man liksom ikke like mye med ting:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge