Min laseroperasjon (lasik)

Tenkte det var på tide med et lite innlegg som forteller litt om laseroperasjonen jeg var igjennom den 29 juli. 
Det hele startet med at jeg bestilte operasjon på Vårda øyeklinikk i Oslo, hvor de der tilbød lasek til en veldig billig penge. Jeg leste litt igjennom forskjellen på lasek og lasik, og fant ut at lasik var en mye mindre smertefull operasjon, og man kommer seg mye raskere. Lasikoperasjoner er derimot dyrere enn lasek, og det beste av alt er at man kan reise på jobb igjen etter kort tid. Haken ved dette er at det oftere forekommer komplikasjoner etter en lasik enn lasek, men komplikasjoner oppstår ganske sjeldent. 
For å lese mer om lasik, og hvordan det foregår, så kan du bare trykke HER. 
 Jeg avbestilte operasjonen i Oslo, og valgte heller www.lasikreise.no. Jeg tenkte nøye igjennom dette og undersøkte litt omkring firmaet og lignende. Jeg fant raskt ut at firmaet holdt til bare noen steinkast fra oss, altså i samme by. På folkemunne her i byen så har jeg bare hørt mye skryt av Lasikreise, så jeg bestemte meg rett og slett for å ta en telefon for å snakke litt med dem. Da jeg snakket med dem, så var det enda mer betryggende å vite at klinikken i Riga har en mye mer moderne laser enn de kan tilby på klinikker her i Norge. Det er visst den mest moderne og avanserte laseren på markedet. Reoperasjonsraten til Dr. Lukins som opererte er mindre enn 0.5%.
Etter noen telefonsamtaler, spørsmålsrunder og tenkerunder fant jeg raskt ut at jeg rett og slett skulle gå for det her. Gubben og Vesla ble med på lasset, og vi tok flyet til Riga på en torsdag. Samme dag vi kom fikk jeg være med på forundersøkelser, og ikke minst operere. Selve operasjonen varte i muligens i 10 minutter, og det var ikke noen vond operasjon. Jeg vil heller kalle den meget ubehagelig. Etter operasjonen var øynene mine så vanvittig slitne, at jeg nesten ikke klarte å holde dem åpne. Det føltes i tillegg ut som om jeg hadde en hel sandkasse under øyelokkene. Så resten av dagen tilbragte vi på hotellrommet og i sengen. 
Morgenen etter operasjonen klarte jeg nesten ikke få opp øynene. De var utrolig tørre. Så jeg måtte ty til øyendråper a la falsk tårevæske, og dermed fikk jeg dem opp. Det morsomme var at jeg så SINNSYKT bra! Det føltes nesten som om jeg var i en annen verden eller i en film. Detaljene var bare så utrolig skarpe, og jeg kunne lese skilt langt ifra. Åh, det var lykke det! 
Etter operasjonen har jeg sett som en ørn, og kun hatt noen plager med å være lyssky og tørrhet i øynene. Jeg har brukt øyendråper mye, og det har vært helt greit. Nå har det gått tre uker, og jeg føler meg så og si normal i øynene igjen. Jeg ser utrolig skarpt, og øynene er ikke like tørre lenger. Den laseroperasjonen var verdt alle pengene, og den har hevet livskvaliteten min endel hakk. Ingen briller i veien lenger og jeg ser mye klarere enn jeg noen gang gjorde med brillene. 
 Inkludert i prisen: 
Laseroperasjon- Wavefront lasik.
Middagsbuffet alle dager.
Frokostbuffet alle dager.
Transport til og fra flyplassen.
Flybillett. 
En liten ferie i Riga. 
Jeg opererte på en torsdag, og var i jobb allerede på mandag. 
Det her anbefales sterkt!!!!
Har du noen spørsmål angående dette, så er det bare å ta kontakt. Hvis ikke så vet jeg at Lasikreise.no vil være behjelpelige. 
Et bilde jeg har brukt tidligere.

One Comment:

  1. Godt å lese at du ser så bra og at bivirkningene begynner å avta! Her ser jeg fremdeles ikke optimalt på det ene øyet, men likevel ser jeg mye bedre enn jeg noensinne har gjort både med briller og linser. 🙂 For meg som var langsynt tar det ofte mye lengre tid før synet stabiliserer seg 100%. Er enig i at dette hever livskvaliteten. Har nesten «glemt» at jeg var linse-/brillebruker! 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge