MIN HISTORIE

Det startet med at Tina tok kontakt med meg, og lurte på om jeg kunne være interessert i aloe vera gel. Jeg leste meldingen ,og tenkte at nå er nok noen folk som skal prakke på meg noe rart, siden jeg har den diagnosen jeg har. Mamma har prøvd å prakke på meg kostitlskudd fra dag èn fra jeg fikk diagnosen, i håp om at det kunne hjelpe meg i min hverdag. Jeg tenkte å svare «nei» til Tina, og bare la være. Men så tenkte jeg at jeg kunne jo faktisk teste, i og med at jeg kjente formen var ekstremt skrantende om dagen. Jeg sa tilslutt «ja» til Tina, og hun dukket opp på døren min med tre aloe vera gel, brosjyrer og kremprøver.

dreamitwaltdisney

 

Jeg rakk ikke å begynne på aloe vera gelen en gang, før jeg ble innlagt på sykehuset og tilbragte hele julen med smerter, og i en medisinsky med paralgin forte og soving. Sykdommen blusset opp på det tøffeste igjen, og nyrene ble nok en gang angrepet. Det blir de gang på gang. Ikke bare var jeg syk, men jeg ble revet vekk fra barna mine og den normale hverdagen. Alt i hodet og kropp blir kaotisk når jeg blir syk. Jeg får leddsmerter, feber,migrenelignende anfall, håravfall, mister hukommelsen/glemmer lett, blir deprimert, går ned i vekt og nyrene blir som regel angrepet. I tillegg så fikk jeg magesår denne gangen. Det ble for mye for meg, rett og slett.

Jeg er en person som ønsker å yte bra både på hjemfronten og på jobb. Jeg vil ikke bare gi halvveis av meg selv, men alt. Jobb har vært viktig for meg å mestre, og jeg har prøvd å mestre det så godt jeg bare kunne. I tillegg så skulle jeg sjonglere med å levere/ hente barna i barnehagen, ha middag klar, og prøve å ha et greit oppegående humør etter jobb. Jeg har ikke jobbet 100% heller, for det har jeg ikke klart, så hvorfor skulle jeg ikke klare det lille jeg jobbet ?

Jeg ble innlagt, syk og vi kom frem til at jeg måtte bli hjemme lenge for å komme meg 100% igjen. Ja, jeg har vært i mange møter, og jeg har leger i ryggen som anbefaler meg 100% ufør. Men 100% ufør for meg er ekstremt lite utbetalt i måneden, siden jeg ikke har rukket å jobbe lenge nok fra jeg var ferdig å studere. Alt dette har vært et stort nederlag for meg. ALT! Tenk dere den følelsen man går med når man ikke klarer å jobbe ?

Jeg ønsker ikke å gå så mye mer inn i detaljer, men det jeg kan si er at jeg har tenkt i månedsvis. Jeg har ikke hatt det enkelt, og det er enkelte dager jeg bare har ønsket å rive av meg håret for å finne ut av hva jeg skal finne på, for at ikke inntekten skal være = «0». Følelsen av å ikke klare noe, mestre noe og følelsen av å være lite verdt.

Så prøvde jeg jo dette, altså aloe vera gel. Jeg tok et eggeglass, og etterhvert tre eggeglass hver dag. Jeg ble mye bedre på mange områder. Jeg kontaktet raskt Tina for mer, men da sa hun at jeg fint kunne bli forhandler for eget bruk. Ja takk til det sa jeg. Siden jeg også ville prøve kremene på Lillebror sin irriterte hud.

Så bestilte jeg en liten bestilling og syntes alt var helt topp. Så tenkte jeg veldig på dette om jeg skulle begynne å selge på hobbybasis. Jeg følte jo at det hadde hjulpet meg veldig, så egentlig ville jeg skrike ut til hele verden at det her faktisk fungerer.

Jeg skrev et innlegg om det her, og fra den dagen har min Forever Living business gått så det suser. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte med det her. Det handler om at jeg kan hjelpe mennesker på alle plan. Med hverdagslige plager, til en bedre livskvalitet som det har hjulpet meg og ikke minst med en karriere. Dessuten har økonomien blitt utrolig mye bedre. Endelig!

Forever Living er ikke bare fantastiske produkter som hjelper helsen din, men det er også store utviklingsmuligheter karrieremessig. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med på denne reisen her.

Ikke bare har jeg fått en bedre helse, men jeg har fått mange nye venninner, jeg er med i et fantastisk team med positive mennesker, jeg har utviklet meg på veldig mange områder personlig, jeg har sett at økonomien kan hjelpes flere hakk med dette selskapet, og jeg vet at det ikke finnes takhøyde for hvor mye du kan oppnå i dette selskapet.

Jeg satte meg et mål ganskje kjapt når jeg ble forhandler, og jeg skulle bli manager innen sommeren (innen 15 juni). Manager ble jeg i mai, så det målet nådde jeg ganske bra. Nå har jeg satt meg nye mål, som bilbonus og ganske mye mer utbetalt i måneden. Jeg har troen på meg selv, og vet jeg skal klare det her. Jeg jobber hjemmefra, jeg jobber når jeg vil, hvor jeg vil og jeg jobber mens jeg ligger i sengen og er syk. Jeg kan tilpasse dette alt utfra formen, og jeg ELSKER det.

Det jeg vil fram til med dette innlegget er at det faktisk finnes muligheter for deg og meg. Du som kanskje ikke ønsker tidsklemma, du som ønsker mer tid med barna dine, eller å være din egen sjef. Du som kanskje ønsker litt flere tusenlapper i måneden ? Eller ganske mange tusenlapper ekstra i måneden ? Du som ikke kan jobbe i en normal jobb på grunn av helsen ? Ikke gi opp så fort! Jeg ville ikke gi opp! Og jeg har ikke gitt opp!

Takk Forever Living..

Jeg er veldig klar for å hjelpe enda flere med det samme jeg har oppnådd .

IMG_4744

Aldri gi opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge