Min dag idag + et lite tips

Hei dere ! 

Sykdom i hjemmet dag 2. Lillebror er fortsatt febersyk og dårlig. Han ønsker ikke annet enn å bli bært og ingenting annet enn å være på fanget. Så mine hender har stort sett vært opptatte idag. Blundene hans har vært korte, selvom han er stuptrøtt stakkars. Håper han snart blir frisk. Er så trist å se han så dårlig. Kjenner også at det hadde vært litt godt å kunne ut å trille eller trekke frisk luft med han bittelillebror. Men jeg holder han inne til han blir bedre. 
Litt sprek på morgenen, men så har formen bare dabbet av utover dagen. Akkurat som igår. 
Jeg har kjent godt på rastløsheten idag, så når Lillebror tok en bitteliten sovepause i senga, begynte jeg å vaske kjøkkeninnredningen. 
Nydelig å få det gjort! 
Ellers er middagen nå fortært, og idag ble det kylling med pesto, spekeskinke, mozzarella, toppet med en annen type ost og tomat. For min del dropper jeg ris, og tar meg en haug med grønnsaker istedenfor.
Kaffekoppene har kommet på løpende bånd idag også. Jeg trente igår kveld, og jeg har fortsatt søvnproblemer etter en treningsøkt. Tviler på at det kommer til å løse seg, så jeg får vel bare leve med det .
Tilslutt et lite tips til dere .
Endelig har det kommet et rensevann som ikke tørker ut huden eller er farlig for barn. Aquaint inneholder kun vann og svak løsning av hypoklorsyre. Hypoklorsyre er et stoff som også produseres i kroppen for å bekjempe bakterier og annet. Rensevannet har en rensende effekt og en antibakteriell virkning. Den er også dermatologisk testet på følsom hud. Hypoklorsyren dreper bakteriene, og når den har gjort jobben sin er det kun vann som ligger igjen. Sprayen er perfekt til å ha i vesken, på reiser etc. 
Aquaint er en kjempe fin erstatning for antibac. Man merker raskt at den her er mer skånsom enn andre desinfiserende væsker. 
Aquaint finner du på Lykkeland.no

One Comment:

  1. Uff, kjedelig med syk liten gutt.. håper det gir seg snart 🙂

    Maten så nydelig ut!

    Ha en fin natt,
    Klemmer fra Jatte♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge