Milde, naturlige og økologiske parfymer til alle

God morgen ! 

I disse dager så ser man det blant annet i VG har stått om parfyme og hvor skadelig det egentlig er. Utfra nyere forskning så viser det seg at det er mer skadelig enn man tror, og at det er mest skadelig for barn. Barn kan lettere utvikle astma og allergiproblemer hvis de blir mye utsatt for blant annet parfyme. Du kan lese artikkelen her.

Tumblr_lf16sl6tui1qgofbbo1_500_large
// wehearit.com

Til tross for advarslene, så vet jeg at vi alle ønsker å lukte godt. De fleste bruker parfyme, og de fleste ønsker å bruke parfyme. Derfor ønsker jeg å komme med et perfekt alternativ til konvensjonell parfyme. Nemlig en 100% naturlig og 90,32% økologisk parfyme fra Acorelle
. Til og med de mest sensitive kan bruke denne typen parfyme. Jeg har tidligere testet ut denne parfymen, og de ulike duftene som tilbys. Testen kan du lese her, og her vil du også kunne lese om hvilke dufter som var mine favoritter.
Acorelle økologiske parfymer er helt fri for :


 • Ftalater (denaturingsagenter i konvensjonelle parfymer)

 • Petrokjemiske biprodukter

 • Musk (bindemiddel i konvensjonelle parfymer) og syntetiske molekyler (syntetiske fargestoffer, antioksidanter, fargestoffer, mykgjørere og syntetiske oljer)

 • Forurensende stoffer som plantevernmidler, kunstgjødsel, genmanipulering, radioaktivitet, tungmetaller, nitrater, hydrokarboner.

 • Råvarer av animalsk opprinnelse      ( Kilde: greenspirit.no )

Disse milde, naturlige og gode parfymene får du kjøpt på greenspirit.no

Ønsker du å lukte på parfymen før du kjøper den ? Da kan du kjøpe et testkit for 75,- med 6 ulike dufter. De er også veldig kjekke å ha i sminkepungen. 

3 Comments:

 1. Heisann hoppsann!!

  Tusen takk for kjempe søt gave til Anneli,koslig at dere tenkte på oss:)

  Bamsene er på plass ved siden av henne i sengen:)

  Ha en fin ny uke!!

  Vi knottes!!

  klem Linda;)

 2. Så flott anbefaling…. Må skaffe meg en sånn tror jeg 🙂

 3. Besøk http://www.fragrantlounge.com – Norsk nettbutikk som fører naturlige og økologiske parfymer av høy kvalitet samt aromaterapi produkter. Dette er Norges eneste butikk som fører Rich Hippie, April Aromatics, Hiram Green, Florascent, Lotus Wei, Abel Organics, Frankie&Myrrh. Gratis frakt i hele Norge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge