MICHAEL KORS SELMA

Hei dere ! 

Igår dro jeg med meg barna på en halvimpulsiv Sverigetur. Siden foreldrene mine allerede hadde bestilt tur, heiv vi oss likegodt på. Jeg har en liten stund hatt planer om å kjøpe en Michael Kors veske. En klassisk, sort , stilren og tidløs veske. Det som var viktig er at den også hadde grei plass til viktige ting, som for eksempel når man skal ut å reise (i tillegg til trillekoffert).Det jeg også tenker da er at det også var viktig med glidelås, så man er sikret at ikke lommetyver kan forsyne seg oppi vesken. Jeg har en Louiv Vuitton Neverfull som er ganske så stor og fin som reiseveske,men den har ikke glidelås.

Så når jeg var i Sverige igår fant jeg en butikk på Nordbyen som hadde Michael Kors vesker. Gjett om jeg var i himmelen. Hoho! Jeg er jo veskegal til tusen, og jeg liker egentlig å kjøpe vesker som er litt dyrere på fysiske butikker enn på nett, så det her var perfekt.

I butikken var det utrolig mange vesker å velge mellom, og det tok lang tid før jeg fant ut av hva jeg ville ha. Den Michael Kors jetset vesken er jo kjempe fin, men alle har den,og den ligner på en måte litt på Louis Vuitton Neverfull i fasong. Så den ble valgt bort ganske raskt. Så det stod mellom denne vesken og en annen. Men jeg måtte tilslutt gå for denne, i og med man kan bruke den som skulderveske og håndveske ( 2 vesker i 1). Det er en passelig størrelse på den; ikke for stor eller for liten.

IMG_4791

IMG_4795

Det jeg også elsker med den er det glatte skinnet, og den oppstivede «konvolutt» formen. Så elegant og classy! Jeg stod mellom gull og sølvdetaljer, men måtte tilslutt gå for gull. Gull ser mer eksklusivt ut i mine øyne.

IMG_4796

I tillegg er det fire «ben» under vesken, som gjør at den står pent på gulvet. I love it! Glidelås er det selvfølgelig, og i tillegg noen lommer innvendig. Den er veldig enkel, men likevel utrolig fin. Akkurat slik jeg liker det.

Jeg gleder meg til å ta den i bruk. 

8 Comments:

  1. Skikkelig fin veske!! Hvilken butikk og hva betalte du for den?

  2. Hvordan var prisen i Sverige på disse veskene ?

  3. er det plass til macbook pro 13´3 tommer? Kan vi bruke denne veska til skolen? Har så lyst på denne vesken, men vet ikke om den er stor nok til alle bøkene og pcen:( Er denne vesken en lur kjøp hvis man har planlagt å ta studiespesialisering? Håper du svarer:)

  4. Finnes det en større veske i denne modellen som kan ha plass til mange bøker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge