MESTRING

Hei dere ! 

Mye har skjedd siden sist jeg skrev, og det er derfor det har vært veldig stille fra denne kanten her. Jeg har virkelig trådd ut av komfortsonen min så det holder, og sagt ja til noen utfordringer. Det skumleste jeg visste om tidligere var å snakke foran en stor forsamling med mennesker. Det synes jeg fortsatt er skummelt, men kanskje ikke like skummelt som før ? Dere skjønner det, at i 2015 har jeg satt et mål innenfor personlig utvikling, som er å bli mer komfortabel med å snakke foran større forsamlinger. Det har jeg allerede nå i januar gjort hele to ganger. Så jeg er allerede i gang med å utvikle meg på den personlige fronten.

Det er jo en ekstrem deilig følelse etterpå når man utfordrer seg selv, og ser at man overlever noe av det man frykter mest. Ikke minst så deilig følelse når man ser at man mestrer det.

Så her er jeg tøff nok til å dele noen bilder fra søndagen. Da var jeg i Skien fritidspark og fikk lov til å dele en kortversjon av historien min til mange mennesker. For en ære, og ikke minst for en opplevelse.

DSC02064

 

DSC02060

 

DSC02058

Nå er det overstått, og det føles veldig godt. Det er så deilig, når man jobber med seg selv, utvikler seg positivt og får den fantastiske følelsen av mestring.

Er dere ikke enig ? 

2 Comments:

  1. Og du var så innmari flink også!! Kjempestolt av deg <3

  2. Helt enig! Det er viktig å utvikle seg som menneske. Man blir tryggere på seg selv og mestring er en viktig del av livet. Du fortjener den Chanelen altså 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge