MER MODERNE STIL

Hei dere! 

Jeg titter innom for å si hei. Her er det full fart med businessmøter, avtaler og barn. Mannen har ikke ferie enda, så jeg er hjemme med barna. Glad vi slipper å jobbe med å få kabalen til å gå opp. Barna er med meg uansett, og jeg kan sjonglere litt, ha de med meg, og ikke mins ta møter over skype ( hjemme fra sofaen). Jeg har lenge begynt å interessere meg for en mer moderne stil, og det er flott å kunne kombinere glam, moderne og noe klassisk. Mannen lagde et salongbord som var tipptopp, og veldig solid. Men det var noen ulemper med det, så vi valgte å bytte det ut. Takk til Skeidar for påsketilbud! Nå gikk vi til innkjøp av Cornus sofabordsett som er et stort bord, sammen med to små som man bare drar ut. Jeg liker stilen, som er moderne med en touch av glam. Jeg hadde bare lyst til å vise det frem, men jeg gleder meg enda mer til å vise bordet ( bordene ) i interiøret.
cornus1

cornus2

 

Jeg håper dere har en fin påskeferie. Vi reiser til Sverige om få dager med familien, og det gleder jeg meg til.

Ha en strålende påske! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge