MER ENERGI

God dag dere! 

Ah, endelig! Back on track igjen. Jeg kuttet så smått ut å trene fast, og dermed gikk jeg på en liten smell med kroppen. Jeg har slitt litt med endel plager, rett og slett fordi jeg ikke har trent nok. Nå har jeg bestemt meg for å gjøre noen grep, og det er å begynne å trene fast og jevnlig igjen. Jeg MÅ! For å kunne henge med meg selv, og det tempoet jeg ønsker å ha i hverdagen, har jeg ikke noen valg. Jeg trener fordi jeg vil føle meg vel, fordi jeg vil ha bedre helse, og fordi jeg ønsker mer energi. Å gå ned i vekt /  bli slankere eller smalere er jo en bonus. Så jeg måtte veie meg idag for nysgjerrighetens skyld, i og med at jeg også har vært ekstra bevisst i forhold til kostholdet også. Vips så viste vekta minus 2 kilo. Jøje meg! En deilig bonus.

Med fast trening kommer også humøret, og jeg føler meg enda mer vel med meg selv. Så det er bare å prioritere tid til det. Jeg elsker jo å ha mange baller i luften, såklart på mine egne premisser. Dessverre så er det slik at kroppen og helsen min ikke takler det, hvis jeg ikke pleier den riktig i tillegg.

DSC02542

Så nå er det bare å kjøre på videre, og få kroppen i bedre form igjen. Litt Argi+ for å yte mer hver dag hjelper ekstra på. Jeg tror det at hvis jeg kjører på med treningen nå, så vil energien bare boble over, og jeg kan klare å henge med i mitt eget tempo. For ja, jeg ønsker å oppnå mye på kort tid, siden jeg er en utålmodig dame. Det føles også veldig godt etter treningen, selvom jeg er så sliten at jeg egentlig bare har lyst å legge meg rett ned. Jeg blir på en måte litt giret, og får ekstra energi. Det er så deilig!

Er dere også i gang med å bli mer sporty ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge