MED SAU PÅ STUMPEN

Hei dere ! 

Det har vært noen fantastiske vårlige dager i det siste, og det har resultert i ekstra mye tid ute med barna. Det er så deilig! Igår var det ekstremt på veradaen vår, så da kunne vi nesten gå i sommertøy. Jeg rakk å ta noen bilder av Lillebror og det nye antrekket hans, før det ble litt kjøligere. For han har nemlig fått seg et sett fra Me&I.

IMG_4681

Litt annerledes farge på bodyen enn hva jeg pleier å kjøpe inn. Han har ingen bodyer i gult, men det var derfor det var litt gøy å kjøpe inn noe nytt og annerledes, i tillegg til fargerikt til han. Han er jo mørk, så han kler gult egentlig veldig godt. Buksen har en sau på stompen, som passer til sauene på bodyen. Supersøtt spør du meg!

IMG_4683

IMG_4672

 

Jeg kjøpte en matchende lue, men undervurterte hodestørrelsen til Lillebror. Så den ble for liten dessverre. Jeg prøvde likevel å tre den på hodet hans (hihi), men som dere ser, så ble ikke det særlig populært.

Me&I har igrunn imponerende kvalitet på klærne sine, og noe av det skiller seg ut og er veldig søtt. I tillegg så mye av klærne deres i økologisk bomull. Noe som gjør det ekstra mykt og ikke minst mer vennlig miljømessig og ikke minst supert til tynn barnehud.

Har du erfaring med Me&I barneklær ? 

3 Comments:

  1. Så fint sett:) Har gode erfaringer med me&i, hatt en del klær derfra og de er så fiiine 🙂
    Ha en fin lørdag:)

    http://blog.christine.cc

  2. Har kjempegod erfaring med me&i. Klærne holder seg i vask etter vask, og barna digger fargene og mønstrene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge