ME & YOU

Hei på dere ! 

For noen uker siden kom jeg over bra deal på Lets Deal. Det var disse koppene , som jeg trodde var Designletters kopper da. Men det er nok bare en ganske god kopi. De var jo så billige også, men de er jo fine selvom de ikke er helt like de ekte.

IMG_4778_2

IMG_4781

 

Var de ikke fine ? Du finner koppene HER. 

Idag har jeg og Lillebror vært hjemme , slappet av og kost oss. Det har jo vært en nydelig solskinnsdag i tillegg. Jeg hører rykter om at det kommer til å fortsette slik, og det er veldig glad for. Jeg elsker sol og varme.  Jeg har blitt veldig dårlig på å blogge om dagen ,i forhold til tidligere. Jeg synes faktisk det er litt pesete. Kameraet mitt har begynt å klikke, og macbooken er ekstremt treg om dagen. Det er rett og slett et mareritt å blogge eller i det hele tatt å surfe. Jeg må få orden på sakene mine, for slik kan jeg ikke ha det. Jeg driver også med Forever Living nå, på hobbybasis, så orden må det virkelig bli nå.

Uansett, så er kvelden snart allerede her igjen. Så barna skal bades, og vi skal ikke gjøre noen verdens ting idag. Slike dager deilige!

Er det noen som har en lettvinn og fin måte å blogge på , så kom gjerne med tips. 

5 Comments:

 1. ♥ Lizbeth Osnes - Endelig mammablogger!

  Så stilig! Lekker tallerkenhylle 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 2. Jeg har også lurt på å kjøpe de koppene 🙂 er de plastikk eller glass? Og hvordan er det å holde i dem når du har varm drikke i?

 3. Jeg så faktisk på denne dealen selv og vurderte den 🙂 kjempe tøffe 🙂

 4. Jatte/ www.jattes.net

  Kjempefine.. veldig alright kopi syns nå jeg 😀

  Nyt kvelden,
  Klem Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge