MANNEN MIN PÅ 2 ÅR

God kveld dere ! 

Jeg sitter ofte å tenker på Lillebror, og hvordan han er så beskyttende ovenfor meg. Når jeg slår meg og roper «auuuuuu», så kommer Lillebror løpende bort til meg, med et spørrende blikk. Jeg viser hvor jeg har vondt eller har slått meg, deretter bruker han lang tid for å kikke på og undersøke plassen, for så å blåse og stryke på plassen. Søte tassen! Sånn er det alltid, så selvom jeg har skikkelig vondt, klarer jeg ikke å la vær å smile når han løper bort for å blåse og trøste meg. Av og til er jeg også så heldig at jeg får et nuss etter at han har blåst på «vondten» min. Han slipper alltid alt han har i hendene, og forter seg til meg.

DSC01371

Har jeg vært syk/dårlig så kommer Lillebror for å gi meg en kos, og nusse meg. Han skal alltid passe på at jeg har det bra. Vesla har selvfølgelig også vært opptatt av at jeg skal ha det bra, men Lillebror viser det på en mer fysisk måte. Det er superherlig, å vite og kjenne på at jeg har to søte barn som virkelig passer på meg. Spesielt føler jeg meg trygg, når han lille mannen på to år tusler bort for å være en ekte mann, og skal passe på meg. Hahaha! Supersøte lille mannen min på 2 år.

Har dere også slike små beskyttende mennesker rundt dere ? Hihi!

2 Comments:

  1. Så herlig. Cornelissen er også sånn. Verdens herligste.

  2. Hei, så koselig å ha en liten mann som passer på deg da 🙂 Ha en flott kveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge