Mange tanker på interiørfronten

Hei dere !

Så var barna lagt, og jeg har funnet frem blåbær, peanøtter og en kopp te. Akkurat nå sitter jeg i  en av våre gode heaven dining chair fra TM Design. Elsker de. De er så behagelige! Perfekte stoler å sitte å blogge i.

Dagen har som så mange andre dager, gått i ett. Men det har vært en koselig og bra dag for det. Lillebror har blant annet vært på barseltreff, og fått sosialisert seg.

IMG_0557

Vesla har nok engang hatt en omvisning for Lillebror i barnehagen ved leveringen. Han synes igrunn det bare er stas, og følger med inn i barnehagen og kikker seg rundt. Godt for meg egentlig, å se at han blir litt kjent før han selv skal starte der. Sånn sett er det en stor fordel med storesøsken, som går i barnehagen der andremann skal begynne.

IMG_0554

For øyeblikket legger jeg litt planer for halvveggen vi har her i stuen nå. Jeg prøver å finne ut hvilken tapet vi skal ha, eller om den bare skal gå i ett med de andre veggene som er eggehvite. Jeg tror nok vi skal prøve oss på en fin, klassisk og stilren tapet, for jeg har en i hodet mitt. Problemet er bare å finne den i virkeligheten. Ja, nå om dagen kverner hodet ganske mye i forbindelse med interiørfronten. Mannen har jo også kommet med forslag om en forandring, og det virker som om vi skal gjennomføre den. Den forandringen hadde blitt fantastisk bra, og det er nok en ting jeg selvfølgelig skal ta dere med på.

For dere som er nye lesere av denne bloggen, har jeg en egen kategori som heter «husbygging», mange av mine faste lesere var med på den spennende, og litt tøffe reisen når vi holdt på å bygge dette huset vi nå bor i. Ta gjerne en titt.

Før jeg avslutter må jeg nødt til å vise de søte gavene Mannen fikk av barna. IMG_0552

En «pappa» kopp og en skål hvor det står «pappas favoritter». Etter avtale med Vesla, skulle koppen være fra Lillebror og skålen være fra Vesla. Herlig gave, spør du meg !

Akkurat nå har jeg litt ting og tang å gjøre, men i hovedsak må jeg slappe av kjenner jeg. Hadde egentlig store planer om å trene styrke idag, men siden jeg nesten ikke har sovet ( i natt også), så drøyer jeg det. Er stuptrøtt. Vet ikke hva som har skjedd jeg, men jeg har fått skikkelig søvnproblemer i det siste. Lurer på om det er solen ?

Er det flere der ute med søvnproblemer ? 

Ha en fin , fin kveld videre ! 

4 Comments:

 1. Nydelig stue og deilig kvelds kos…Den gaven har du valgt etter ditt
  eget hjerte ser jeg hi hi:)fin var den da:)

  Spennende med forandring nå ble jeg nysgjerrig:)

  Ikke sovet i natt jeg heller må være solen:)Eller så har
  vi for mange tanker og ideer med oss i sengen..

  Klem -L-

 2. Hihi, takk vennen 🙂 Ja, gaven var nok etter min smak. Hehe. Men S var jo med å velge ut da 😉
  Ja, forandringen er ganske så spennende! Vi får ta det over en kaffe en dag snart.

  Hmmm… ja, veldig irriterende ihvertfall å ikke sove! Blir helt utslitt..

 3. Hei:-) jeg tenkte å kjøpe en lignende skål til pappa til jul. Noen ideer hvor man kan få kjøpt den?<3

 4. ?? hver så snill og svar meg :-* :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge