LIV SOM ER FORANDRET

Tenk at jeg får lov til å være med å forandre så mange andres liv.. 

Jeg har alltid visst at jeg vil hjelpe andre mennesker, og jeg har alltid hatt et stort behov for det. Det er også en grunn til at jeg tok utdannelsen min som barnevernspedagog. Likevel taklet ikke kroppen min utfordringene , og jeg fikk tilbakefall etter en liten stund ute i jobb. Det var et stort nederlag for meg.

Heldigvis fant jeg jo verdens beste foretak, som gjør at jeg faktisk kan få lov til å hjelpe mennesker hver eneste dag. Jeg jobber i mitt tempo, etter mine evner og dagsform. Jeg elsker det!

I helgen samlet endel av oss ledere fra teamet til inspirasjon, for å få mer kunnskap og ikke minst for å feire. Vi hadde så utrolig mye å feire. Det er snakk om damer som har klart å forandre livet sitt på få måneder, men med hardt arbeid og fokus. Flere har sagt opp jobben sin, eller redusert stillingen sin, siden businessen deres går så bra. Flere har fått bilbonus og flere skal på gratis ferier til neste år betalt av dette fantastiske foretaket. Jeg er bare så ekstremt stolt av hva vi har utrettet sammen. Jeg er så glad for at jeg kan være med på reisen til så utrolig mange, og ikke minst være en del av denne forandringen og en del av det å realisere andres drømmer. Det betyr så ufattelig mye!

Jeg kjenner jeg blir varm fra tærne mine og opp til hodet bare jeg tenker på det. Det gir meg en stor og god følelse man ikke engang kan klare å beskrive.

kinekristina

Her ser dere Kristina til venstre som har blitt senior manager, klart bilbonus level 2 og som også er chairmansbonuskvalifisert. Det betyr at hun skal til sør-Afrika til neste år ( i april) og motta en stor sjekk på scenen. En ekstra utbetaling hun får fordi hun har gjort en så strålende bra jobb.

Så har vi Kine til høyre som ble forhandler i april i år, og allerede nå kan vi feire henne som senior manager. Hun bare bestemte seg, og jobbet hardt for å oppnå det hun ønsket. Idag kan hun ha glede over at hun har en fantastisk heltidsinntekt via businessen sin.

lenekristinaeva

lederewinners

Vi er et team som jobber selvstendig, men likevel sammen. Vi sprer glede, vi heier på hverandre, gir hverandre tips og hever kunnskapsnivået sammen. Vi ønsker hverandre godt, og vi har lagt bort janteloven for lenge siden. Det finnes ikke hos oss. Vi er businesskvinner som jobber mot våre mål, men vi er også mennesker som ler, har det gøy og liker å være sammen.

Jeg klarer ikke engang å finne ord som kan uttrykke min takknemlighet ovenfor teamet. Jeg føler meg så ufattelig rik. Ikke nødvendigvis på penger, men rik på at jeg får lov å være endel av så mange fine mennesker sitt liv. Jeg får ta del i deres historier som er rørende, sterke, og se hvordan livene deres har blitt og blir forandret takket være businessen.

Jeg digger dere jenter! Takk for en fin helg, og gjentakelse blir det selvfølgelig.

Takk til alle dere i teamet som bidrar til å berike mitt og så mange andres liv.

Jeg er STOLT med stor S. 

5 Comments:

 1. Hei.
  Så fin og inspirerende blogg du har!
  Hvordan syk er du?

 2. Hei!
  Jeg har lenge lurt på hvordan du har klart å bli så utrolig slank? Har fulgt deg før og nå har jeg sett deg på snap, du ser jo helt fantastisk ut og jeg er veldig imponert! Har du noen gode tips til meg som vil ned i vekt, kanskje du kan skrive litt om dette!? ?
  Hilsen Ida

  • Synes du ? Tusen takk 😀 Jeg sender deg en mail 🙂

   • Hei, Jeg lurer også på det samme. 😉 Litt tips hadde vært supert!
    Må også berømme deg for målene du har satt mht Forever, og nådd! Helt fantastisk!!
    Girlpower!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge