MANAGER

For en dag!!!!
20140531-184005.jpg

Jeg er helt satt, full av inspirasjon, og har blitt overøst med gaver. Mannen var med som støttespiller, og han har nå virkelg skjønt hva Forever Living er. Jeg har fått så mange gaver, klemmer, nuss og gratulasjoner. For jeg har nemlig blitt manager. Noe jeg ikke har fortalt dere her på bloggen.

Jeg ble spurt om hva som er min motivasjon, i forhold til at jeg har klart å bli manager / leder i Forever Living.
Da er svaret helt enkelt : mine barn, min mann og min helse. Det er de tingene jeg har i bakhodet hele tiden. Helsen min har vært en utrolig stor/ og er en utrolig stor utfordring for meg når det gjelder arbeidsliv og det å kunne være 100% tilstede for mann og barn. Alt dette har jeg i bakhodet mitt konstant, og vet dere hva ? Det er det som gjør at jeg har gjort det så bra på så kort tid.
Jeg har massevis av mål for 2014, og jeg vet jeg skal klare det. Jeg skal lykkes!

Visste dere forresten at hvis dere skriver ned målene deres svart på hvitt, så er det 80% større sjanse for å oppnå det ?

Jeg har fått to flasker med mousserende, og er veldig klar for å åpne en av dem og feire dagen idag litt ekstra.

Ha en fin lørdag dere !

4 Comments:

 1. GRATULERER 🙂 🙂
  Så gøy 🙂 🙂
  Moro å lese at du virkelig får det til 🙂
  Jeg har ikke prøvd noen av produktene dine,men klart jeg blir fristet 🙂 🙂 Utrolig at det virker så bra på deg.Så da må det jo være bra,og det sier jeg som sikkert er den største skepsiser på denne jord.
  Flott at det virker på deg.Hjertet krøller seg av glede 🙂 🙂
  Har ikke hatt nett her på en mnd,og ikke fått lest så mye enda,og med umulig mobildekning har jeg til tider følt meg som familien Flintstone hvis du vet hvem de er 🙂 🙂
  Lykke til videre vennen min.Skal bli moro å følge med videre i karrieren din 🙂 🙂
  Klem Bjørg

 2. Hva er forskjellen på de ulike stadiene du har vært igjennom ?

 3. Har fulgt bloggen din en stund, men er ikke god på kommentarene.. Men nå må jeg bare gratulere deg med det du har oppnådd! Produktene virker kjempespennende, jeg har planer om å prøve litt av dem når jeg begynner min planlagte vektnedgang etter svangerskap.. Men det virker jo kjempekjekt å jobbe med noe man har så troa på og ser selv at virker:) Kanskje du en dag vil skrive litt om hvordan du legger opp dagene? Kan man drive på fritid/hobbybasis eller er dette for deg en fulltidsjobb? Selv har jeg en fulltidsjobb som jeg trives for godt i til å kutte ut, men det er turnus så jeg har jo helt klart tid til annet innimellom 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge