MAN VIL ALLTID HA DET MAN IKKE HAR

Stemmer det at man alltid vil ha det man ikke har ? 

Vi er hjemme igjen , etter nesten to uker på ferie. Vi har vært i Florida og vi har vært i Mexico Cancun. Wow, for en opplevelse. Det aller beste er at turen til Mexico var spandert av Forever. Turen kvalifiserte jeg meg til i fjor. Så da kombinerte vi det med en fantastisk familieferie. Det har vært en uforglemmelig reise, og det har vært nydelig å lade batteriene på ferie sammen med min fine familie.

Det er så morsomt å tenke på, for før vi reiste tenkte jeg ikke på annet enn å reise bort. Jeg var så klar for ferie, og spesielt klar for varmere omgivelser. Jeg tittet på ulike destinasjoner hver eneste dag, bilder av strender og jeg kjente jeg ble deppa av å være hjemme i kalde Norge. Det eneste jeg ville var å reise bort.

Så reiste vi bort, og der fikk jeg alt jeg ville ha og mer til. Ettersom tiden gikk, merket jeg dog mer og mer hvor mye jeg ville hjem, og hvor mye jeg lengtet etter Norge, bilen min, huset vårt og den vanlige hverdagen hvor jeg alltid starter dagen med kaffekoppen i ro og fred i sofaen før jeg begynner min arbeidsdag. Tiltross for paradisiske omgivelser, som jeg også nøt, så var Norge og hjemmet vårt mye i tankene. Jeg var klar for reise å hjem , rett og slett.

Så da tenkte jeg mer på det om det er slik at vi alltid vil ha det vi ikke har ? Ofte er det slik for mange, så jeg har undret over om jeg er en av de som aldri blir fornøyd? Samtidig tror jeg at jeg hadde fått ladet batteriene mine så mye, at jeg var og er «fit for fight» igjen. At det var grunnen for at jeg ville hjem igjen, eller var så klar som jeg har vært.

IMG_2898

Jeg er jo fornøyd med ferien, og vi kortet den ned en hel uke. Vi hadde i utgangspunktet bestilt ferie i 2,5 uke, men vi fant ut at det holdt med nesten 2 eller 1,5 uke da. Jeg har fått min dose ferie, sol , sand og strand. I tillegg har jeg skapt mange uforglemmelige minner med barna våre. Noe av det viktigste som finnes på denne jord.

Om jeg vil ha alt det jeg ikke har vet jeg ikke, og jeg tviler egentlig. Jeg er trossalt veldig fornøyd med livet mitt. Det jeg vet helt sikkert er at batteriene mine er ladet opp, at jeg har store mål og drømmer som jeg hele tiden jobber meg opp mot, og jeg sørger for at en og en drøm blir realisert mens jeg enda lever.

Ha en strålende dag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge