Mammajåletips : superbra krøllstav som gir Hollywoodkrøller

Good evening dere ! 

Da var det fredag igjen for meg, fordi idag var det siste dag på jobb for denne uken. MEN, vet dere hva ? Idag er første gangen jeg har hatt overskudd til å trene igjen etter en dag på jobb. Fantastisk god feeling! En annen ting er at jeg har vært så utrolig lykkelig på jobb idag, at jeg neeesten, bare neeesten ikke ville hjem igjen. Joda, jeg ville nok hjem til mine barn og mann, men det var så godt og koselig på jobb også. En ting er sikkert; å jobbe med barn gir utrolig mye. Barn gir så mye tilbake til deg! De gir deg en klem, tar deg i hånda, viser interesse for at de vil leke med deg og rett og slett sier fine ting rett fra levra til deg hvis de liker deg. Så hvis man gir av seg selv på jobb, så er det helt sikkert at du får igjen også.

Vel, over til noe annet. Jeg antar at det finnes flere jålete mammaer her ute ? Jeg er ihvertfall en jålete mamma, og det er heller ikke noe jeg prøver å legge skjul på. Så har jeg vært så heldig å få tak i en krøllstav. Endelig! Jeg har lenge hatt lyst på en, men etter tips av en frisørvenninne ble det nylig innkjøpt en virkelig god en.

IMG_1297

Hvis du overser etterveksten som jeg faktisk skal gjøre noe med til helgen (hihi), så ser dere et lett bølget hår. Med en utålmodig Lillebror hengende i bena mine, klarte jeg jammen meg å lage litt Hollywoodhår på veldig kort tid. Håret er litt bustete, og det er fordi jeg faktisk allerede har gått med dette håret i mange ,mange timer allerede. Så jeg er helt overbevist om at min tang er fantastisk, og utrolig bra! Den kan stilles inn på mange ulike grader, og den er så enkel og rask å bruke. Absolutt en fordel for oss som har det litt hektisk i hverdagen, men likevel vil jåle oss litt.

IMG_1303

Så løp og kjøp CeraWand. Denne er kjøpt på Tango, men du finner den også HER.

Et lite mammajåletips fra meg til deg.

Ha en fin kveld videre dere ! 

9 Comments:

 1. Hvor er genseren fra? 🙂

 2. Ja! Jeg elsker å lage til håret og sminke meg, føler meg så mye bedre 😉 Kul genser! Hvor er den fra? Nydelig bilde av deg 🙂

 3. Du har jo helt fantastisk nydelig hår:))
  Og jeg digger genseren, er det Kenzo?

  Du har fallt ut av min bloggrull for n’te gang… lurer på hvorfor det skjer??
  Er bare bloggen din det skjer med… jeg prøver igjen:))

 4. Kjøpte helt lik på ebay til ca $25

 5. Er det lenge siden genseren er kjøpt? Fant den ikke på H&M sine hjemmesider..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge