Mamma, når kommer han da ?

Mamma, hvor er lillebror da ? 
Mamma, når kommer han da ? 
Men, mamma, mamma, mamma, har lillebror det bra nå ? 
Mamma, går det bra med lillebror idag ? 
Har lillebror vondt ? 
Sover lillebror nå ? 
Danser lillebror i magen ? 
Liker lillebror den sangen ? 
Er lillebror våken ? 
Gråter lillebror i magen ? 
Hvem ligner lillebror på ? 
Sparker lillebror ? 
Hører han meg nå ?
Vekte jeg han ?

Tror du lillebror vil like Hello Kitty som meg ?
Tror du lillebror vil like rosa ? 

Men mamma, kommer ikke lillebror snart da ? 
Jeg har så lyst til å stryke han. Ingen kan få være slem med lillebror. Lillebror er babyen min. 
Vesla snakker mer og mer om Lillebror, og det er mange spørsmål som dukker opp på vei. Det er ikke enkelt for ei som er tre og et halvt år å forstå hva som foregår i magen til mamma. 

15 Comments:

 1. Herlig 🙂 det blir nok både spennende, fint og rart for vesla når lillebror kommer.
  det er en veldig overgang fra å være mammae ene og plutselig få en liten en som krever masse av mammaen. Det har vi fått erfare her.
  Vanskelig som mamma å dele nok på oppmerksomheten. Men veldig fint å ha to, og jeg har en flink storebror:)

  Og vesla kommer nok til å bli en flink storesøster 🙂

  • Ja, jeg kjenner litt på at nervene mine har begynt å innhente meg nå. Det nærmer seg jo veldig nå, og jeg er utrolig spent på hvordan det hele vil gå. Jeg tror nok det blir en overgangsfase, innkjøring og omstilling for hele familien. Men etterhvert går det seg nok til 🙂 Jeg gleder meg SÅ!

 2. Herlig! Husker det der veldig godt! Det er bare å fortsette å skru på tolmodigheten. Etter 7 måneder virker det som at har begynt å få jenta til å forstå at hun må «kreve» oppmerksomhet på en annen måte enn å slå eller rasere inventaret….. 🙂 ikke meningen å skremme altså, men vi var plutselig kommet dit at hun kasta alle sofaputene rundt seg hver gang hun ville ha oppmerksomhet. Helt uten at vi plukket opp signalene på veien… Nå vet hun at hun et nødt til å komme bort til oss å snakke med vanlig stemme og at det da blir en god situasjon… Men det har tatt sin tid å komme tilbake… 🙂

  • Hehe..! Ja, jeg kan godt tenke meg at det blir noen rare metoder de tar i bruk etterhvert, kun for å få litt ekstra oppmerksomhet. Vi som foreldre får prøve så godt vi kan å være ekstra oppmerksomme på det, men jeg tror nok også det er lettere sagt enn gjort.

 3. Herlige og mange spørsmål fra vesla di.
  Skulle tro hun tar hvorfor-alderen litt på forskudd.
  Boka av Lennart Nilsson hadde vi stor glede av da storebror her venta på lillesøster,
  nydelige bilder og tekst – noe av det gjorde jeg litt om da jeg leste den husker jeg, om hvordan barn blir til hehe – http://www.haugenbok.no/visverk.cfm?au=1&cid=139487&gclid=CJb8xKTam64CFQUwmAodCFfdKg

  Kos dere videre med ventetiden – fin kveld til deg!
  – AC

  • Tusen takk for boktips! Jeg skal kikke nærmere på det 🙂 Vi har allerede et par bøker som handler om det temaet om å bli storesøster nå, så akkurat nå er det de som blir godt brukt her i huset.

 4. Så herlig Vesla er 🙂 Herlig litta frøken 😉 Ha en fin kveld, snuppa.

 5. Hei snuppa!!

  Klart søta har mange spm

  Gleder oss vi også:)

  Ja den butikken var virkelig meg,men er bombe sikker
  På at du også hadde finne noe der;)
  Gleder megvtil sushi lunsj med deg;)

  Klem Linda:)

 6. …lenge å vente for noen og en hver…,men så herlig soon-to-be-storesøster!!
  Klem♥

 7. ååå, så søt.Husker når vi skulle ha andremann..ååå,det er en sånn koselig tid!
  Gleder meg til å titte innom å se videre…lykke til med alt!

 8. Så koselig <3

  Må bare si at det kommer opp virus advarsel når man går inn på bloggen din…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge