MAMALICIOUS

Mamalicious er et merke som tilhører Bestsellergruppen. Mamalicious designer flotte klær til den moderne og urbane gravide kvinnen, og tilbyr et bredt spekter av klær i ulike stiler. Hovedsaklig består klærne av flott design, ulike mønstre, delikate snitt og vakre feminine detaljer. 

Mamalicious tror på at gravide kvinner skal få lov til å beholde deres stil, skjønnhet og selvsikkerhet ut hele svangerskapet. Med en kul på magen skal man heller bruke klær som fremhever den på en flott måte, istedenfor å gjemme den bort. Noe jeg synes er helt fantastisk. 

Når jeg gikk gravid var jeg ikke klar over at det fantes så mye flotte mammaklær. Ikke tenkte jeg på Mamalicious, så det ble de samme klærne om og om igjen. Nå som jeg har tittet på Mamalicious sin flotte nettbutikk og ikke minst høst og vinterkolleksjon er det nesten slik at jeg kunne ønske å gå gravid om igjen. De har utrolig mye flott, moteriktig som også ser behagelige ut.

Hvorfor skal man ikke kunne pynte seg, selvom man har en voksende kul på magen ?

Mamalicious vil at deres klær skal kunne passe når man går gravid, og ikke minst rett etter fødsel.

De har også en egen kolleksjon bestående av ammetøy, som passer kjempe bra etter at barnet har meldt sin ankomst. Klærne er flotte, og jeg må si at det ikke er dyrt i det hele tatt.

 Jeg liker prisene veldig godt.

Mamalicious kommer nå ut med en nydelig høst og vinterkolleksjon, som allerede i september vil være tilgjengelig i butikkene. Årets vintermote er dermed delt opp i en høstkolleksjon og en vinterkolleksjon.

Høstkolleksjonen har temaet «back to nature». Hvor fargene består av gråtoner, med gyldne farger for å  supplere med en varme til vinterens mørke. Detaljene er inspirert av naturen, og kolleksjonen består av dyriske mønstre, syntetisk pels og grovstrikkede plagg. 

Dette er noen av mine favoritter i høstkolleksjonen : 

Gyldne farger, duse farger og grå toner er utrolig nydelig. Jeg elsker fargene som er satt sammen, og synes virkelig kolleksjonen er perfekt nå til høsten. Se på den flotte gultonen på tunikaen til venstre, og hvordan den legger seg over den vakre magen. Her har man fine antrekk til hverdagen, men som også tar seg bra ut til finere anledninger. Behagelige, avslappende klær, som i tillegg kler opp den gravide på en moteriktig og flott måte.

Vinterkolleksjonen har temaet » night reflection». Fargene består av dus rosa og krem, blandet med en luksuriøs sortfarge og litt sølv. Kolleksjonen legger opp til at du kan få et helt partyantrekk, som kan brukes både til jul og nyttår. 

Dette er noen av mine favoritter i vinterkolleksjonen : 

Sort er hos meg alltid en sikker vinner. Det er klassisk, stilrent og tidløst. Så har man den utrolige nydelige blåfargen som er moteriktig og elegant, som man ser på bildet i midten. På bildet til høyre ser man den nydelige blusen som jeg er sikker på vil være en sikker vinner hos dere gravide. Blusen vil være passelig på fest som til hverdags. Med en sort bukse, tights eller jeans vil antrekket dermed passe til alle anledninger. 

Hva synes dere om klærne ? 

Er det noe dere kunne ha brukt ? 

// Sponset innlegg

9 Comments:

 1. Kjempefine! Ikke alltid lett å kle seg fint når man er gravid 🙂

 2. Genialt! Typisk at eg ikkje visste om denne sida då eg gjekk gravid – men skal huske på den til neste gang! 😉 Takk for tipset 🙂

 3. Så råflotte klær 🙂

 4. De har utrolig mye lekkert 🙂
  Jeg kjøpte meg kjole derfra til jul, den kunne brukes både som gravid og ammende, jeg var jo ikke gravid da, men ammet, og den var genial 🙂

  Jeg fant heller ikke ut av at det fantes så mye kule mammaklær når jeg var gravid.
  Så jeg gikk i det samme h&m tøyet;)

  Ha en fin dag 🙂

 5. Fine mammaklær. Skal definitivt huskes på 🙂

 6. Kan anbefale deres jeans på det sterkeste. Har to par, og elsker de. Såvidt dyrere enn H&M sine jeans, men myyye bedre og holder mye lenger. Ser for meg at de funker fint i tiden etter fødselen også, såfremt det ikke blir keisersnitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge