Mamalicious sin vårkolleksjon er ute

Hei dere ! 

Jeg er så heldig som får være med i Mamalicious sitt bloggpanel, og i forbindelse med det panelet får jeg lov til å titte på kolleksjonene deres, og velge ut noen favoritter som jeg kan vise frem til dere. Her er det ingen fare for ny graviditet, men siden det her er en mammablogg så er det helt sikkert noen gravide der ute som leser den. 
Som jeg har nevnt tidligere er jeg veldig glad i Mamalicious, og er egentlig litt trist for at jeg ikke fikk øynene opp for merket før etter jeg var gravid. At en vakker gravid kvinne skal gjemme magen sin i store telt, og føle seg ufresh er veldig synd. Derfor er det jo bare helt fantastisk med dette merket, som har noe å tilby enhver smak, i tillegg til at prisene ikke er stive. Det liker vi!
Nå som våren er ganske nærme, er det på tide å vise dere litt av vårkolleksjonen til Mamalicious. I kolleksjonen finner du flotte friske farger som ønsker våren hjertelig velkommen. 
Jeg har tatt en titt i nettbutikken, og liker mange av klærne veldig godt. Så her er noen av mine favoritter som jeg skal vise frem til dere. 
Her er mine favorittplagg : 
WEDD SL WOVEN KNEE DRESS - CAMP, IVORY CREAM, mainCHERI JERSEY TANK, OPT. WHITE, largeHILDA SWEAT BLAZER, PARADISE PINK, mainMALOU SS MIX DRESS, DOVE, largeSOFT 3/4 MIXED WOVEN TOP, IVORY CREAM, main
Elsker klassisk stil, med litt knæsje og lyse farger. Er du gravid, vil du se smashing ut i dette. 
Det er det som er så fint med plaggene til Mamalicious, du kan se smashing ut, og likevel føle deg komfortabel. Jeg har noen plagg fra dette merket, og synes absolutt det er komfortabelt å bruke. 
Har dere noen erfaring med Mamalicious ? 
Er du ute etter ammetøy ?
Er du ikke gravid , men ammer, så har Mamalicious også ammetøy. 
Det finner du her. 
RAIN LS MIX DRESS NF, SNOW WHITE, large
Her er et eksempel på en ammevennlig kjole, som de har i nettbutikken sin. 

Et tips til alle : 
ARA MILI WOVEN SCARF, BEETLE, large
Militærmønster er noe som er i vinden om dagen, og da må jeg bare tipse dere om dette sjalet. Det er utrolig tøft, og er kjempe stilig til en bluse, genser eller trenchcoat. Jeg har det selv, og har brukt det hyppig. Sjalet finner du her. 
Er dette noe dere ville brukt ? 

// I samarbeid med Mamalicious

4 Comments:

  1. De har mye fint. Mottatt mange flotte og herlige plagg jeg har vært super fornøyd med:)

  2. Åh så mye fint! Tack för tipset! Måste verkligen få in lite snygga mammakläder i garderoben ;D

  3. Så mye fint det var der 🙂 Må nok bestille inn noen topper hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge