Makeover av speil – før og etter

God kveld dere ! 

På Instagram så viste jeg dere bilde av dette speilet som henger på veggen. Jeg har lenge tenkt å få gjort noe med det. Jeg føler meg lei av gull, men har i mange år elsket det. Jeg synes det beste er best med hvitt som basis, og heller pynte opp med pyntegjenstander, puter og slikt. Jeg får omtrent aldri nok av hvitt, tror jeg. Hihi! Det er så delikat, lyst , behagelig , uskyldig og rent. Dessuten skal det visst frembringe god helse. Ja, jeg er litt overtroisk i tillegg. 
Så jeg tenkte jeg skulle spraye dette speilet her en dag, og det ble til at Gubben sa seg frivillig til å gjøre det. Jeg aner ikke hvorfor, men da sier man ikke nei takk. Før og etterbilder er jo obligatorisk, så her kommer de.
FØR : 
Det dumme er vel at førbildene er tatt i sollys, mens etter er tatt på kvelden i mørket ( uten blitz).
ETTER : 

Endelig ! Det ble altså så nydelig, om jeg kan få lov til å si det selv. 
Dumt bildene er så mørke, men dere ser jo forskjellen .
Synes selv hele stuen blir mer behagelig å se på. 
Det smeltet mer sammen. Nå kan jeg heller glamme det opp med gullfargede paljettputer, om jeg kommer til å savne gull.
Imorgen får dere se hele denne delen av stuen, for vi har nemlig forandret litt her. Og jeg har jo hintet litt tidligere, om TM Design. 

GLED DERE ! 

21 Comments:

 1. Så flott det ble 🙂 Jeg elsker gullfarge da 😉

 2. Knallfint 🙂 det ble bare såå lekkert, er veldig enig med deg. Hvitt er kjempe pent 🙂

 3. Det ble kjempefint! Nå fikk jeg enda mer lyst til å spraye min gullspeile 🙂 lampa i hjørnet har jeg aldri sett før, men det så ut som om den kom mer frem når speilen smeltet mer sammen med interiøret og ikke tok hele oppmerksomheten 🙂

 4. Så fint det ble Eva ))))gleder meg til å se det du har kjøpt TM)))

  Bjørg.

 5. så fint det ble og så fin stue du har!:-)

 6. Ble kjempe fint:)

  I dag har jeg malt sink husene mine i gull ha ha;)

  Klem naboen

 7. Du har det så fint! Speilet ble lekkert 🙂 Forresten, det stemmer at det er Joha ull og ikke Janus. Det går bare litt fort i svingene noen ganger. Men takk for at du sa i fra, jeg har endret det nå, hoho! Ha en fin kveld, søte deg!

 8. Så fint det blei, utruleg kor forandra du blir med litt måling:)

 9. Du har det så lekkert, blir rent misunnelig:) Nydelig taklampe, kan jeg spørre hvor den et kjøpt?

 10. Et smart valg!
  Et annet tips er å henge bilder/speil i «øyehøyde», dvs ikke for langt opp mot taket – det er også et triks for å senke romfølelsen og gjøre det koseligere:)

 11. Mye finere:::)) Lekkert ble det:)

 12. Utrolig lekkert dere har det!! Drømmer meg bort på alle bildene du har lagt ut.. Utrolig behagelig å se på 🙂 Nå har jeg allerede fått masse inspirasjon 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge