MAGISK

God dag! 

Helt magisk å stå opp når det er hverdag, og det er 100% stillhet i huset. Det første jeg gjør er å ta på meg morgenkåpen, og trippe ned til kaffemaskinen. Elsker de rutinene der. Samtidig prøver jeg å få pushet inn trening etter denne magiske og hellige kaffekoppen. Ikke alltid det går. Som idag. Jeg er så utrolig trøtt idag, og føler meg litt rar i kroppen. Så da velger jeg å ta ting i mitt tempo. Kanskje jeg tar meg en powerwalktur senere. 

Idag nyter jeg mitt siste år som 30 åring, for imorgen er det min bursdag. Jeg tenker på hvor forferdelig fort tiden går, og om det er noe jeg kan tenke meg å gjøre annerledes i livet som 31 åring? Siden livet går så raskt, skal jeg iallefall sørge for at alt jeg har drømt om blir oppfylt, og at det jeg har lyst til å gjøre, faktisk blir gjort. Har du også slike mål i livet? 


Akkurat nå skal jeg jobbe videre på MacBooken her, så skal jeg en liten tur ut og ha et oppfølgingsmøte med en leder i teamet. Elsker å veilede og coache. Ikke minst å hjelpe andre til suksess. 

Happy onsdag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge