Maaange prosjekter

Hei dere ! 

En ny uke og ny dag. Her har vi såvidt stått opp. Sitter ihvertfall i pysjamas og morgenkåpe. Vesla elsker å spise frokost foran tven når hun er hjemme fra barnehagen, og jeg er ikke så vond å be. 
Litt ekstra kos må man få til, og det er nettopp det som er gode hverdagsgleder som ikke blir glemt. 
Føler jeg er litt stresset om dagen. Dåpen er ikke så altfor langt unna, og det er noe som skjer hele tiden. Har vært å kikket etter bordpynt, men har ikke funnet en eneste aktuell ting. Jeg får ta et storinnkjøp denne uken. Så skal jeg få vist dere hva jeg får til. 
Gubben har tusen prosjekt han ønsker å få til, før dåpen han også. Blant annet har han lagt stein utenfor huset for harde livet. Det blir knallbra. Vi har også et annet prosjekt på gang, som skal utføres i stuen. Hoho! Og når vi først er innpå prosjekter, så har jeg leeeenge snakket om spisestuesofaen vi skal lage. Den skal kjøpes enten denne uken eller neste. Det kommer veldig an på når våre spisestoler fra TM Design kan hentes. Nå blir det bra, så bra ! Jeg skal være flink til å ta bilder, så dere kan få bli med på dette travle prosjekt livet dere også. Hehe, neida. Det er ikke så ille. Men jeg tror vi egentlig er litt sånn at vi liker prosjekter. For prosjektene og planene går vi aldri tomme for. Før vi har fått avsluttet et prosjekt, så er det i gang med et nytt et. 
Nå får jeg komme igang her, og så får jeg huske å ta med kameraet. 

2 Comments:

  1. Kose dere idag da. Her i huset er det svært lite søvn å få om natta nå. Så vi sover mye om dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge