M O R S D A G

Hei dere !

Åh, jeg våknet til den beste overraskelsen idag. Plutselig kom Vesla, Lillebror og Mannen inn på rommet, mens jeg lå der å halvsov. Vesla hadde pyntet seg med tiara, Lillebror var helt sjokkert av en eller annen grunn, og Mannen hadde med seg en bukett roser og et frokostbrett med deilig frokost. Hjelpes, så heldig jeg følte meg. Ble helt overveldet. Jeg har faktisk ALDRI opplevd å få frokost på sengen før, og det tror jeg faktisk jeg nevnte litt spøkefullt til Mannen her om dagen. Der tok han meg på ordet gitt.

IMG_4241_2

 

 

For en F A N T A S T I S K start på dagen. Til tross for at Lillebror spiste opp halve frokosten min, og prøvde å  blåse ut de levende lysene på frokostbrettet mitt, så var det så utrolig koselig med hele familien min rundt meg, som viste at de satte pris på meg.

JEG ER SÅ GLAD I DERE ! 

Så til dere andre mødre der ute, gratulerer så mye med morsdagen. Dere er flinke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge