Lys rotting spisegruppe på ønskelisten

Hei dere ! 


Nå er det på tide med å oppgradere utelivet her. Det er egentlig sommer, selvom jeg ikke har merket så mye til sommerværet enda. Men det kommer, det må det bare gjøre. I forbindelse med sommer holder vi på å oppgradere og gjøre ferdig ute her. Vi har fått beiset terrasegulvet i en nydelig shimmergrå farge, og nå holdes det på å male gelenderet. Huset i seg selv vil bli mye flottere å se på nå, når gelenderet får sin etterlengtede hvitfarge. 

Et bilde av utemøblene våre når vi hadde dem ute i fjor : 

Jeg er kjempe fornøyd med utemøblene vi allerede har. Synes de er kjempe fine, men kanskje det hadde vært noe med litt flere sitteplasser?

Nå er forskjellen at vi har beiset og malt der ute. Bilder vil komme når jeg får ordnet ferdig der ute. 

Her skal vi få pyntet opp med blomster og gjøre det så koselig som vi bare kan. I år skal verandaen vår brukes masse. 

I tillegg til dette har jeg lyst til å oppgradere med flere sitteplasser der, og det med noe som er litt mer behagelig å spise ved. Vi har jo så stor veranda, så vi har god plass til møbler. Akkurat nå ser det faktisk litt tomt ut. 

Denne spisegruppen står på min ønskeliste nå. Det er i samme serie som rottinggruppen vi har fra før av.

Ikke sant det er fint ?

  Nå har jo feriepenger tikket inn, så kanskje en skal invistere i en slik spisegruppe ? Jeg tror ihvertfall det ville blitt perfekt på vår veranda. 

5 Comments:

  1. Kjempe fint 🙂 blir spennende å se det ferdige resultatet 🙂 den spisegruppen hadde jo passet perfekt da, passet jo kjempe bra til de andre utemøblene ihvertfall 🙂

  2. Den var kjempefin ja 🙂 Fin den dere har fra før av også syns jeg :))

  3. Det burdte dere gjøre,flott var det 🙂 Alltid kjekt med flere sitteplasser,ønsker jeg meg og. Gleder meg til å se mer Eva!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge