Louis Vuitton Speedy 30

Hei dere ! 
Som mange andre kvinner elsker jeg vesker. Vesker i alle slags former, farger og størrelser. Vesker av nydelig, vidunderlig kvalitet av favorittmerker som for eksempel Louis Vuitton. Slike vesker er kostbare, det vet alle. Siden prioriteringene mine har blitt litt annerledes etter vi bygde hus, og nå har to barn, er det lenge siden jeg har unnet meg noe slikt. 
Heldigvis kan man unne seg en flott designerveske når man har Trendsales. Har jo skrevet mange ganger om slike kupp jeg gjør der, og denne gangen unnet jeg meg selv en Louis Vuitton veske. 
Den er ikke helt ny, men pent brukt, og så er den selvfølgelig ekte. Det som er positivt med Trendsales er at det ikke er lov å selge fake ting. De kontrollerer og følger med på dette. Jeg ser også ganske kjapt om det er fake, siden jeg har lært meg noen få triks. I tillegg får man jo kvittering med, og da er alt greit. Serienummer og kvittering er viktig å få se før man kjøper, slik at man vet at det er en ekte veske det er snakk om. 
Det her er første gangen jeg kjøper meg en brukt designerveske, men jeg angrer absolutt ikke på kjøpet! Jeg fikk den rimelig, og vil kalle det her et knallbra kupp. 
Jeg simpelthen elsker mitt nye kupp!
Det er ikke alle som skjønner seg på den veskemanien min, men det er jammen godt at vi er forskjellige! Hihi!
Finn et kupp du også, ved å lage en brukerprofil på Trendsales HER. 

2 Comments:

  1. Å så herlig! Elsker også designvesker! Har noen LV vesker og angrer ikke på noen kjøp! Kjente ikke til Trendsales, så må inn og kikke jeg og. Kan jeg spørre om hva du måtte gi for en fine veska?

    Klem

  2. Og ble det toll fra Trendsales? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge