Livstegn på en fredag

En tur innom for å si hei..
Her har vi vært opptatte fra morgenen. Jeg startet dagen med å bake en foccacia, for vi fikk besøk.

Idag ble forresten foccaciaen ganske så god. Så jeg og venninnen min spiste oss fordervet mette på det, og kylling som vi hadde til lunsj. Vesla har kost seg og lekt med venninnen hennes. Og Lillebror har vært helt grei idag. Litt mye amming og slikt, litt sutring/gråting men også smil og babyprat. Venninnen min har også en sønn som er et år eldre enn Lillebror. Så vi ser for oss at de også blir kamerater etterhvert. Så koselig!

Etter maten har mammaene fått kost seg med kaffe, prat og kaker. Barna har fått utfoldet seg med lek og spist kake. Jeg har en STOR ryddejobb på rommet til Vesla etterpå. Det ser faktisk helt bombet ut, og da underdriver jeg.
Nå skal jeg rydde litt og finne ut hva vi skal ha til middag.
Dere hører fra meg!
– Blogget fra min Iphone

8 Comments:

 1. Foccaciaen så nydelig ut! 🙂 Fin dag til deg.

 2. Nam nam det så godt ut 🙂
  Koselig med besøk, og moro for barna å leke 🙂

  God helg 🙂

 3. Koselig med besøk da:) Så godt ut, flink du er til å bake:)

  En nydelig fredag kveld til dere.

 4. God husmor du 🙂 God helg til dere alle.

 5. Åhh det så utrolig godt ut!!! Høres ut som en skikkelig jente dag 🙂 Gøy med sånne dager 🙂

  Ha en strålende helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge