Litt shopping og vinneren av sukkersøt hårpynt

Hei dere ! 

En liten shoppingrunde

Igår tok jeg en liten shoppingrunde. Jeg måtte handle inn litt småtteri til bursdagen til Vesla, og så lette jeg etter UVdrakter til både Vesla og Lillebror. Fant ingen i riktig størrelse til Lillebror, men fant en til Vesla på – 70% i avslag. 
Den kom på 69 kroner. Noe jeg vil si er et kupp. Så nå har ihvertfall Vesla UVdrakt som hun kan bruke i Syden, når sola står på det sterkeste. 
Litt annet ekstra måtte jeg ta med meg hjem, som dette utrolig stilige bildet. Synes det er en fin påminner som står på det bildet, og som også skal påvirke meg til å være mer optimistisk. Hihi! 
Så har Vesla fått seg ny drikkeflaske, for på tirsdag begynner hun i barnehagen igjen. Hun hadde Camelbak drikkeflaske før, og jeg var egentlig ikke så fornøyd med den. Så endelig prøver vi noe nytt, og enn så lenge er vi veldig fornøyde med denne her, som er av merket Contigo. Veldig kjekt at hun ikke trenger å ta på tuten for å drikke, at den ikke skal lekke, og at den er BPAfri. 
Den er jo også veldig fin å se på, synes jeg.
Så fikk Lillebror en herlig, søt stjernesmekke. Og en fin stjerneknaggrekke , som han i fremtiden skal ha på rommet sitt. Rommet hans er fortsatt ikke ferdig, men det stresser vi ikke med, helt enda. 
Nytt design på bloggen
Ser dere også at jeg har fått nytt design på bloggen ? Jeg er kjempefornøyd med det. Jeg er vel som alle andre, veldig glad i stjerner for tiden. Så da måtte vi få litt stjerner på denne bloggen også. Nå har jeg også fått en egen liten rute på høyre side som heter «Instagram», der dukker det opp bilder som er tatt i Instagram. Så da kan dere som ikke har Instagram se bildene der. Kjempe kjekt, eller hva ? 
Håper dere liker designet like godt som jeg gjør. Takk til Alice for hjelpen. 
Vinneren av hårpynt fra » Dukkemor – hårpynt til små prinsesser «. 

Så er vinneren trukket ut med hjelp fra Random.org , og den som vant er denne gangen er..
Wenche Hansen . 

GRATULERER ! 

11 Comments:

 1. Oy,så heldig du var med den UV drakta)))

  Fin var den og)))
  Den nye siden din er kjempefin.Så den kan du være fornøyd med )))
  Typisk,,nå er ferien min over og fiværet kommer,men det er jo bare deilig det.Kan ikke akkurat si vi er bortskjemte med sol..Møkkavær har det vært i hele sommer.

  Bjørg.

 2. Så mye lekkert:)Ja tenker lillebror
  Får et stjerne rom;)

  Klem naboen;)

 3. Lekkert nytt design!!
  Og HVOR er den stjerneknaggen fra?? VIL ha!!!! 🙂

 4. Liker det nye designet ditt jeg :o)
  Hvor har du funnet den drikkeflasken? Skulle hatt nye til mine småtroll også, de buker nå drikkeflasker fra Tupperware, men jeg er veldig lite fornøyd med dem…

  • Så bra du likte designet. Jeg er selv fornøyd. Enkelt , hvitt og med noen koselige detaljer. Contigoflaskene får du blant annet kjøpt på enklereliv.no . Men de er anbefalt å bruke fra barnet er tre år og oppover.

 5. Så fint design:)
  Grattis til heldig vinner!

 6. Vant jeg? Så gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge