Litt mer vår i tvstuen

Hei dere ! 

Nå kan vi så og si erklære oss friske igjen, bare litt forkjøla. Jeg har ikke hatt stemme, og har gått rundt å hvisket. Ingen har hørt hva jeg har sagt, så det har rett og slett vært irriterende. Hoho, men nå er stemmen min på vei tilbake. Jeg høres bare ut som en mann. Herlig! 
Så igår fikk jeg endelig vasket huset, og det føltes helt nydelig. Vaske, rydde og ordne. Fra vi flyttet inn i huset, til nå har jeg smått og sakte gått over til en renere stil. Det føles perfekt ut for meg! Er så deilig når man blir fornøyd med stilen, hjemmet og interiøret. Følelsen er farlig tilfredstillende. 
Uansett, så har jeg ryddet vekk saueskinnsputen, en saueskinnsfell og litt annet. Nå er jo våren her snart, og mer vårlig interiør slipper inn her. Så får saueskinnet komme mer tilbake igjen når høsten kommer igjen.

I tvstuen har det skjedd litt forandringer. Jeg hadde et grovt trehjerte hengende på veggen og noe annet i grovt tre, men det er nå fjernet. Jeg ble mer og mer lei det, og følte det nå var på tide å få det renere og penere i stilen. Så nå er det borte, og noe er byttet ut med noe annet.
I tillegg byttet jeg ut alle putene som var i ulike farger, samt en saueskinnspute med hvite puter. 
Det gir en mer vårfølelse synes jeg. Helt, rent og pent i stilen. 
Nå lurer vi også på å forandre litt her i stuen(e). Vi har en L formet stue, hvor spisestue, tvstue og «besøksstue» inngår. Den er ganske stor, på litt over 60 kvm om jeg husker riktig. Her finnes det ingen skillevegger, så det er ganske stort, luftig og åpent. Nå vurderer vi å få en halvvegg mellom tvstue og den andre stuen.
Halvveggen vil da være her hvor det lille lekehjørnet er, som dere ser over på bildet. 
Tror dere ikke det ville blitt bra ? 
Har dere også fått inn litt mer vårlig interiør ? 

10 Comments:

 1. Er det der et bommbaybord som er malet eller?

 2. bombay* mente jeg..
  så bra.. har et sånn jeg å.. føler det er mørkt, men man må vel pusse det ned en del først..?

 3. Trenger ikke å pusses så mye 🙂 det gjorde ikke jeg. Så klæsjet jeg på med heftgrunning før jeg malte 🙂

 4. Godt dere er friske igjen. Dere har det så fint. Gleder meg til jeg blir ferdig med ting her hjemme. Men i og med at det er jeg som må stå for oppussinga alene, så må jeg ta det litt om litt. For det er ikke akkuratt gratis..

 5. Åh, digger den «sakselampen» du har over sofaen. Sååå fin! 🙂 Jeg har en sakselampe liggende i skapet jeg også – men jeg mangler skjerm til den. Kan ikke jeg få din, da? Hihi ;)Bare tuller. Syns det høres heeeelt topp ut med en halvvegg. Selv er jeg veldig glad i at rom er avskilt 🙂 Blir litt sprø av åpne løsninger – særlig kjøkken/ stue 😛 Men det er meg da. 🙂

  Du har en flott stue! Kos deg masse i helgen.
  Klemmer fra Lite hi

 6. Du har det så fiiint og lyst 🙂 Har selv fått helt dilla på lyst interiør, hvite duker og puter…alt bli så mye lettere og renere 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det hjertet du har hengende i vinduet, og er det for å ha t-lys i??

 7. Vårlig og pent!

  Godt du er på bedringens veg, kjedelig å gå slik i lange tider!

  Kos deg masse i påsken,
  Klemmer fra Jatte♥

 8. Hei! så fint dere har det! Kan jeg spørre om hvilken farge dere har malt stuen med? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge