LITT EVA-TID

Åh, kjære tid – så trøtt jeg er idag. 

Idag er en sånn dag hvor kaffe bare er min aller beste venn. Hva skulle man gjort uten kaffe, eller nærmere bestemt koffeinen ? Da hadde jeg vel ligget rett ut på sofaen, og tatt meg en formiddagslur. DET føler jeg at jeg ikke har tid til, selvom jeg kanskje skulle gjort det.

Dagen startet så fint idag med at Vesla kommer forsiktig inn på rommet, mens jeg ligger å halvslumrer. Hun spør pent om hun kan leke litt på rommet sitt før vi alle står opp. Men klokka var litt for mye, så jeg følte vi måtte stå opp alle sammen. Jeg ba henne gå ned å stelle seg, så kom jeg og Lillebror etter. Innen vi er på plass, så har Vesla fått stelt seg så og si ferdig. Vips, så er hun på kjøkkenet, har funnet frem stolen sin, som hun har dyttet fremfor kjøleskapet. Tatt ut en gulost, funnet frem ostehøvel, og et par brødskiver. Hun hadde laget klar sin egen frokost, og var utrolig stolt av seg selv. Hun lurte på om ikke hun kunne lage frokost til meg og Lillebror også, for hun var jo så god på det nå. Altså å lage maten selv.

Jeg kjente jeg måtte flire litt, for det sier litt om hvor stor hun faktisk har blitt. Hun klarer så og si alt selv nå, og hun er så selvstendig, flink og god. Jeg sa til Vesla som en spøk, at hun er så flink og stor nå, at hun egentlig kunne flyttet for seg selv nå. Spøken slo ikke an, for er det noe hun aldri skal, så er det å flytte ut. Ja ja, regner med hun sier noe annet når hun er 16 år, men da får jeg bare henvise til hennes ord som femåring. Hihi!

IMG_4205

 

Uansett, så sitter jeg her å nyter litt Eva-tid nå , med kaffekoppen og litt lunsj før jeg skal gå igang med å rydde vårt bittelille kontor. Jeg tror praktisk talt det ikke går an å komme seg inn på det rommet for øyeblikket. Det er stablet ting, papirer, spill til barna, datamaskin, bøker, vesker og alt en kan tenke seg der inne. Så jeg føler jeg får gjøre min plikt å se om jeg kan lage litt plass, slik at det faktisk går an for et menneske å oppholde seg der inne.

IMG_4211_2

 

IMG_4212

 

Nå skal jeg først og fremst nyte stillheten, en kaffekopp og litt mat.

Ha en fin dag så lenge ! 

3 Comments:

  1. Hvor har du kjøpt de krukkene ved siden av kaffetrakteren med kapslene oppi?:-) er det RM?:-)

  2. Det er helt klart viktig med litt sånn tid inn i mellom de hektiske slagene i hverdagen! 🙂 Det merkes her i huset også, jeg syns det er så utrolig deilig å bare sette seg ned, reflektere å bare slappe helt av inn i mellom! Småbarnsperioden er noe eget, det er jeg sikker på! 🙂

    Kaffe er min bestevenn i permisjonen merker jeg. Jeg er allerede på kopp 2 i dag! :O
    Ha en fin fredag kjære deg.
    Og en riktig god helg.

    KLem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge