Liten? Jeg ?

Hei dere ! 

Endelig fredag igjen. Idag skal jeg og Gubben ut å kjøpe terrasebeis og hente min etterlengtede tallerkenhylle. Tallerkenhyllen ble gitt til meg som julegave av Gubben, men siden det var bestillingsvare så ble det en ganske lang ventetid. Idag, tre måneder etter – skal den endelig få komme på plass i hjemmet.

Villa tallerkenhylle

Gleder meg til å få den på plass, og ikke minst «møblere» den med kjøkkenting.

Igår reiste vi på helsestasjonen for første gang, for veiing av Lillebror. Det har hele tiden vært et stress å få i han nok mat, i og med at han ble født så liten. Han gikk også ned endel i vekt når han var syk, så da ble det et enda større stress å få han til å legge på seg. En liten ulempe med å amme er at man ikke vet hvor mye barnet får i seg, noe man gjør med flaske. Derfor har jeg hele tiden vært bekymret og lurt på om han i det hele tatt får i seg nok mat.

Han er kanskje liten, men han er en sulten kar. Så han ønsker gjerne å ligge til brystet hele tiden om han kan. Derfor har det også gått veeeeldig mye tid til amming. Igår når vi reiste å veide han ble jeg utrolig lettet og glad. Lillebror har klart å legge på seg hele 300 gram på en uke, noe som gir meg en ganske god bekreftelse på at han får i seg nok mat, og melken min inneholder næring til han. Det varmer et mammahjerte. Han har fortsatt ikke nådd fødselsvekten til Vesla, så han er fortsatt en liten kar, men han følger tydeligvis sin egen kurve nå og med den appetitten tar han nok den igjen i løpet av ganske kort tid. 

17 Comments:

 1. Godt å få bekreftet at han får det han trenger,og at vekta øker 🙂
  Håper dere får en herlig helg!

 2. Det må være en god følelse for degå fåbekreftet at han spiser som han skal ja 🙂 for en skjønn liten gutt 🙂

 3. Det må være en god følelse for degå fåbekreftet at han spiser som han skal ja 🙂 for en skjønn liten gutt 🙂

 4. Så nydelig liten gutt.Jeg smelter totalt…sukk ))))
  Det er en god følelse når de spiser,og vokser det di skal.))))
  Fin tallerkenhylle forresten ))
  Bjørg.

 5. Såå nydelig! Godt å fåbekreftelse ja som de andre sier. Likte godt tallerkenhyllen og stjernedressen prinsen har på seg ^^,

 6. Så godt med den bekreftelsen :)) Skjønner godt hva du mener med bekymringen. Heldigvis ble min minste født stor (4730 gram), men jeg stresset også med maten. På 5 uker gikk han bare opp 85 gram og hadde ennå ikke nådd fødselsvekten sin på 6-ukers kontrollen. Dermed ble det desverre flaskebarn av han også. NYT ammingen og NYT at kroppen din er så flink 😀

 7. For en herlig liten sjarmør:) Litt stress det der med vekt på sånne små ja, husker det godt:) Hylla di var kjempefin. Skal du ha den på kjøkkenet? Ha en fin kveld:)

 8. Nydelig liten tass 🙂

  Ha en flott kveld!
  Klem

 9. Så nydelig liten gutt 🙂 Skjønner jo at du blir bekymret for lille tassen, de er jo så sårbare når de er så små, men det går jo tydeligvis den riktige veien 🙂

  Ha en strålende helg 🙂

 10. Så nydelig han er:-) Så bra at han hadde gått opp så bra da! Det er mye å tenke på med disse minste.

  Den tallerkenhylla der har jeg også kjøpt nylig! Da håper jeg dere fikk den til tilbudspris og ikke hadde betalt på forhånd? Den var jo satt ned fra 899 til 575 i Porsgrunn på Bohus (regner med at det er der dere har kjøpt den=)).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge