LITE GIVENDE

God dag folkens!

Ja, da er jeg hjemme igjen. Litt trist og lei meg. Var på vei til et møte på Gardemoen idag, som er sammen med andre flotte ledere i Forever. Vel, ting ble langt ifra som planlagt, og jeg valgte å snu når jeg kom til Tønsberg. Det endte med at jeg kjørte i 20 km i timen, måtte stoppe fordi jeg ikke så noen verdens ting, og det var rett og slett såpeglatt. Siden det ikke er så mange måneder siden jeg kræsjet også, så fikk jeg litt panikk, så jeg bestemte meg for å snu i snøkaoset. Jeg tok en tur innom Sandefjord da, for å finne togstasjonen der. Jeg fikk en adresse av min søteste kollega og venninne Monica, siden jeg hadde hun på tråden, men hun hadde gitt meg feil adresse. Haha! Så jeg endte langt oppi «gokk» i Sandefjord. JADA! Vi lo litt av det, for det var litt klønete.

Så bestemte jeg meg for å prøve å rekke toget fra Larvik. Jeg kjørte til Larvik, skulle til å parkere, men endte opp med å sette meg fast i en snøhaug der, men kom meg fort løs igjen, men fant ut at det ikke var smart å surre inne på den parkeringsplassen heller. Det var kaos på parkeringsplassen, umåket og helt fullt. Siden jeg ikke fant noen plass å sette bilen, måtte jeg jo snu der også, og kjøre hjemover. Nå er jeg hjemme, og veldig lei meg for at jeg ikke kunne komme. Jeg har  brukt 4 timer i bilen fra klokka 07.00 idag, på INGENTING. Føles faktisk ut som om jeg har kjørt i ring.  Det er litt surt, og jeg forstår heller ikke hvorfor folk er så gale at de kjører med sommerdekk eller hva de gjør når det først snør. Hallo, hold dere hjemme eller legg om dekkene er dere snille.

IMG_6024

Nå er det kaffekoppen, gjøre litt husarbeid, og lage pannekaker. Jeg får trøste meg med at jeg får se barna idag allikevel, for jeg forberedte dem på at jeg ikke kom hjem før etter de hadde lagt seg. Så nå skal jeg overraske dem med pannekaker, og det vet jeg ihvertfall at Vesla kommer til å bli kjempe glad for. Så siden jeg ikke kom meg avsted på noe møte idag, kan vi jo si at jeg offiisielt velger å ta påskeferie.

Dere får kjøre forsiktig idag folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge