Lillebrors store dag

God kveld dere ! 

Så var denne dagen over. Lillebror har fått feiret litt, med gaver og besøk. Så koselig med en minibursdagsfeiring altså. Fikk klasket sammen en sjokoladekake i siste liten. En ting er sikkert; å bake med han i nærheten er helt umulig. Ikke skal han være i lekegrinda, og han skal helst rase ned alt av pyntegjenstander, lysestaker og dra ut alt av skuffer. I tillegg har han blitt noe grinete og sur i det siste,  og er veldig avhengig av meg eller Gubben. Er noen ting jeg er bekymret for, så tar en telefon til legen imorgen. Er vel best å ringe en gang for mye enn en gang for lite. 
Lillebror har fått mange fine gaver, og han har blitt ekstra godt tatt vare på idag. Jammen er hu hønemora mye mer avslappa med unge nummer 2, enn med nummer 1, så Lillebror fikk smake litt kake idag. Det er jo trossalt bursdag! Vesla fikk sikkert smake litt kake på 1 årsdagen hennes ( jeg husker faktisk ikke), men jeg var ikke så avslappa med henne som jeg er med Lillebror ihvertfall. Det merker jeg stor forskjell på. 
Lyset skulle helst tas på. Det var faktisk helt hypnotiserende, så Gubben måtte passe godt på her. Etter litt hjelp med å blåse det ut, var det bare å «dig in». 
Lillebror fikk fri utfoldelse på et helt kakestykke. Det her var jammen rart!
Nam nam!!!
 Glasuren var gørrgod. Kaken var bare å hive i gulvet når glasuren var borte. 
Så stykket lå spredd for alle kanter, når han var ferdig med den. 
Så som dere ser, så har Lillebror kost seg masse idag. Etter kveldsmat, satt vi alle fire på gulvet og lekte med de nye lekene hans. Han elsker når vi alle er samlet, og gir han all oppmerksomhet. 
Vesla syntes det var gøy at Lillebror var 1 år idag. Men hun hadde trodd at han skulle bli mye større idag. For igår snakket hun om at når han er 1 år, da skal han begynne å gå, da er han så stor at han kan begynne å sove sammen med Vesla og videre. Vel idag hadde det ikke skjedd store forandringene på han, siden igår. Men det var fortsatt like stas at han hadde bursdag, så rett før leggetid måtte vi nødt til å synge to bursdagssanger for han. Lillebror ble så glad at han stod å danset og smilte fra øre til øre. 
Herlig!! 
Til lørdagen blir det stor feiring av Lillebror,
 så jeg har endel ting jeg må få klart.
 Det ordner seg vel. 
TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONER IDAG !
Dere er gode.

6 Comments:

 1. Gratulerer så mye med dagen :D:D <3

 2. Gratulerer så mye med dagen til lillebror:) Høres ut som dere har hatt en fin minifeiring i dag! Minner meg om at det kun er en måned igjen til min datters 1-års dag. Som tiden flyr.

  Ha en fortsatt fin kveld:)

 3. Gratulerer med dagen til skjønne Lillebror:) Kan du legge ut oppskrift på sjokoladekaken?:D

 4. Gratulerer så mye med 1 åringen 😀
  Herlig han er!!

  Ha en fin Fredag og helg,
  Klem Klem♥

 5. Gratulerer så mye til lillebror::)) Hen er jo so innmari vakker da …)))

 6. TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge