Lillebrors store 1årsfeiring

Hei dere ! 

Tilbake på bloggen etter en hektisk uke og helg. 
Her har vi feiret vår lille ettåring. Ingen baby i dette huset lenger, sånn offisielt. Helt uoffisielt så er Lillebror fortsatt babyen min da. Det vil han nok være ganske lenge. Det er sikkert sånn med minstemann i huset. 
Lillebror er så heldig, for han fikk så mange fine og kjekke gaver. Det vi har ønsket oss er faktisk litt mer maskuline leker. Det vi har etter Vesla er ikke så bråkete eller maskulint, og slik som vi kjenner Lillebror nå, så elsker han bil og bråk. Så han fikk mange lekebiler, noe som passet Lillebror perfekt. I tillegg fikk han penger, klær og annet kjekt. Heldige Lillebror.

Det ble gjort veldig enkelt denne dagen. Jeg valgte for engangsskyld å ikke stresse med noe stort. Jeg har en svakhet, og det er at jeg blir altfor fort stresset når jeg vet det kommer mange mennesker.

Så jeg prøvde å tenke i hodet mitt at det er bedre jeg koser meg og er i godt humør, enn at jeg stresser med forberedelsene. Jeg synes faktisk jeg var kjempe flink til ikke å stresse.
Masse kaker hadde vi også, takket være mamma og Svigermor. Jeg gikk ikke inn for noe stort bakeprosjekt denne gangen. Bakte en sjokoladekake og enkle muffins, og det var det. Hadde egentlig store, store planer, men så klarte jeg å senke skuldrene og innse at vi hadde mer enn nok. Og ja, vi hadde MER ENN NOK! Nå har vi masse kaker i fryseren, og der får de bli en stund. 
Lillebror fikk blåse ut bursdagslyset nok en gang. Helst ville han ta på det. 
Denne gangen jukset jeg, og bestilte kake. Rett og slett for å avlaste meg selv. Når jeg ser på denne kaken får jeg kjempe lyst å prøve meg på et sånt prosjekt en gang, men det får bli en annen gang. Kaken er ikke laget av meg, men bestilt. Synes den var knallfin. 

Lillebror fikk lov til å gå amokk med en muffins. Smake på litt glasur, så var det bare å kaste bort resten. 
Vesla hadde et lite uhell med katten vår, så hun endte tilslutt opp på toalettet oppe. Der satt Vesla og gråt, og var lei seg pågrunn av det som hadde skjedd. Hun sa bare at hun var sliten, og gråt og gråt. Stakkars lille jenta. Hun er slik at hun ikke vil vise at hun er lei seg eller slikt foran mange mennesker. Da blir hun heller innadvendt og prøver å skjule følelsene. Vi fikk hun heldigvis til å bli glad og smile igjen, som dere ser på bildet.
Dagen var alt i alt vellykket, og vi storkoste oss alle sammen. Veldig koselig når vi kan samles hele familien synes jeg. Neste bursdag er ikke før i juni, og det er Gubben sin. Så nå er det bare å lade opp til neste bursdag. Haha! Neida. 

9 Comments:

 1. Hvor hat du bestilt den flotte kaka hen??? Nydelige unger og flott bursdag 🙂

 2. Så ut som om lillebror hadde en fin feiring 🙂
  Helt enig med deg,de minste skal få være små for alltid,hehe.
  Skjønne ungene dine <3
  Ha en herlig uke! Klem klem

 3. så fint 😀 gledeer meg til og kjøpe inn ting til 2 årsdagen til Tobias og dåpen til dennis 😀

 4. Så flott du har laget det ! 😀

 5. Virker som dere hadde en flott feiring av lillebror:) Vurderer å bestille kake jeg også, merker jeg ikke har ork til å ordne så veldig til vesla sin 1-års dag, ikek er jeg så veldig flink på kakebaking at det gjør noe heller:P

 6. Så koselig. Så ut som en super feiring. Kaken var nydelig ja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge