LILLEBRORS ANTREKK

Hei dere ! 

Han lille kjekken min fikk noen nye klær fra oss til jul. Det er det antrekket han har på seg på bildene. Jeg er så glad i PompDeLux, når det gjelder både utseende og kvalitet. Vi har endel av disse klærne til Vesla, og nå kan også Lillebror få seg klær derfra. Størrelsene begynner fra 80, og går helt opp til 152.

IMG_3837

 

IMG_3831

Chinos fra PompDelux, Cardigan fra PompDeLux, og merk dere de blomstrete sokkene han har arvet av storesøster. Hihi! Jeg ser PompDeLux nå har 50% i avslag på alle plagg i nettbutikken, så da er det vel bare å hive seg over ? Jeg pleier som regel å slå til når det er salg, hvis jeg vet at barna trenger noe. Det er så kjekt.

 Pittsburgh Little CARDIGAN, Off White - POMPdeLUXOhio Little PANTS, Sand - POMPdeLUX

Du finner nettbutikken HER.

7 Comments:

 1. Eg er og storfan av pompdelux 😀 Fantastiske plagg !

 2. Eeeelsker Pomp selv <3 Og at Majken kan bruke de nå og 🙂
  Kikka på salget men var så utpella atte :/
  Så stooor lillebror har blitt 😀 Forandret seg mye, men like fin da 🙂

  • Hihi! Ja, han har vokst seg til. Men han er fortsatt liten for alderen. Hehe 🙂 majken har også forandret seg masse så jeg. Utrolig skjønn, og ligner på mamman.

 3. Kristina Solstad - kristinasjo.blogg.no

  fine lille søskenbarnet mitt ! 😀 <3

 4. Vi har såååå mye klær fra pomp! I år fikk også Leah uteblir derifra og Liam har dunjakken 🙂 elsker klærne! Liam har også samme bukse som din sønn på bildet her 🙂

  • Men du, hvordan synes du dressen er ? I forhold til Reima f.eks ? Og tror du den er egnet for små som Lillebror ? Nysgjerrig på den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge