Lillebror vokser seg stor og sterk

God morgen ! 

Lite søvn i natt også, jeg sliter rett og slett veldig med å få sove etter en treningsøkt. Igår hadde vi verdens tyngste økt, det er jeg sikker på. Trodde jeg skulle dø midt i. Svetten piplet av meg, men for en deilig følelse etterpå. Skjalv og var helt ødelagt etter vi var ferdig, men idag føler jeg meg utrolig fresh. Hvis ikke denne treningen gir resultater, så er det ingenting som funker. Enkelt og greit! Det kommer en ny oppdatering på «prosjektnymamma» denne uken. Følg med. 
Ellers har Lillebror vokst seg stor og sterk. Sterk er han uten tvil. Føles ut som om hele gutten er en hel muskel til tider. Når han spenner hele kroppen er det jo helt vilt hvor sterk han blir. 
Vel, selvom jeg sier han er stor og sterk, er han fortsatt liten i forhold til gjennomsnittet. Men han har kommet seg. Og husker dere hvor mye jeg har klaget angående matlysten hans ? Han har jo i perioder kun levd på vann omtrent, og det har vært så fortvilende. Spesielt når vi vet vekten har vært så lav som den har vært. Dette med matlyst har nå snudd seg helt, og denne karen har blitt så utrolig flink til å spise. Han spiser godt til alle måltider, men spesielt når han får god og varm middag. Det er det aller beste han får. Det er så moro, for han finnes ikke kresen, og det meste går ned. Som alle andre så liker han selvfølgelig noe bedre enn andre ting, og det han liker best er faktisk godt krydret mat. Hadde aldri trodd at et barn ville like karrisaus som var litt sterk og pesto, men det elsker denne karen her. Så selvom Lillebror kun er kvart thai, skinner disse thaigenene veldig igjennom i ganen hans. Hihi! 
Vi ser også at han har lagt på seg. Han er ikke bare skinn og bein lenger, for nå ligger det faktisk litt fett under huden også. Hehe. Dere kan tro denne hønemora her endelig klarer å senke skuldrene nå. Vi har ikke fått veid han på noen måneder nå, men skal på helsestasjonen til torsdag. Så da blir det utrolig spennende å se hvor mye han faktisk har lagt på seg. 
Det som er så godt med denne tiden er at alt har blitt så mye mer enklere. I forhold til mat og søvn og egentlig alt annet. Perioden fra 0 til 1 år kan for noen være litt utfordrende, og det synes jeg den har vært her. Lillebror har jo som dere vet vært endel våken om nettene. Men det har også bedret seg betraktelig. Han våkner faktisk en gang hver natt enda, men det har vi lært å leve med. Dessuten er det ingenting i forhold til hva vi har vært vant med tidligere. Nå sover han også lenge, ofte til 08.00, som er luksus for oss. Det har nok noe med at han nå sover alene på eget rom også. 
Ellers er dette en liten kar med veldig stor og sterk personlighet. Ingenting får pille han på nesa, og han skal ihvertfall ikke høre på oss når vi prøver å sette grenser. Her er grensene til for å tøyes i følge han, og når mamma sier nei, kjefter han ofte tilbake på et merkelig språk. Som dere også vet er jeg jo veldig glad i pynt, dill, dall og interiør. Interiøret i huset får seg en prøvelse om dagen, for det meste av lysestaker og duker blir revet ned. Igår gikk det faktisk en lysestake i gulvet, og den ble knust. Her om dagen fant han bakepulver i skuffen, og rakk å hive det utover heeeele kjøkkengulvet og seg selv. For en liten ramp, men dog en herlig ramp! 
Rampegutten vår er en artig kar, og vi ler mye av han. De små rampestrekene hans er jo morsomme, selvom jeg til tider blir veldig svett i panna. Han er virkelig den rake motsetningen av den stille og rolige Vesla. Vesla er kanskje ikke så stille og rolig, men i forhold til han så blir hun faktisk det.

Selvom Lillebror er en aktiv kar, som er høyt og lavt, så skal det sies at han er veldig kosete. Spesielt på kvelden. Han elsker å ligge inntil meg under den gode og varme dyna, og det er så utrolig godt. 

Vesla er så utrolig glad i Lillebroren sin, og hun er så flink til å leke med han. Det er så utrolig fint å se på. De er heldige som har hverandre, og jeg håper at de klarer å få et fint forhold sammen når de også blir eldre.

2 Comments:

 1. Så godt å høre 😀
  Vet jo så altfor godt hvordan det er :/
  Så stor og fin han er blitt,herlig liten tass <3
  Håper det bare fortsetter slik for dere.
  Vi skal veie i morgen *spent*

  Nyyyyydelig det nederste bildet!! Herlige…
  Ha en fin dag,klem 🙂

 2. Så nydelig han er <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge